EXCLUSIV. Daniela Crudu s-a împăcat cu prietenul bătăuș! Ce s-a întâmplat luni noapte între cei doi

Daniela Crudu s-a împăcat cu prietenul bătăuș

Daniela Crudu a șocat o țară întreagă cu scandalul violent în care a fost implicată împreună cu prietenul său. Acum, fosta vedetă Antena 1 îi lasă din nou pe fani fără cuvinte. Se pare că bruneta l-a iertat pe iubitul croat din cauza căruia a ajuns în dimineața de duminică, la Spitalul Universitar din Capitală, cu răni la nivelul feței. Ce s-a întâmplat luni noapte între Daniela Crudu și prietenul său bătăuș, Seco Dubravko?

Daniela Crudu și iubitul său bătăuș, Seco Dubravko s-au împăcat

La mai bine de o săptămână după ce a fost desfigurată de iubitul său, Seco Dubravko, Daniela Crudu șochează pe toată lumea. Potrivit unor surse Impact.ro, bruneta l-a iertat pe agresorul său, ba mai mult aceștia ar fi petrecut noaptea de luni împreună în apartamentul vedetei, acolo unde de altfel a fost și bătută.

Reamintim că în ciuda faptului că Daniela Crudu nu a depus nicio plângere penală împotriva lui Seco Dubravko, poliția a emis un ordin de restricție pe numele acestuia pentru cinci zile. De asemenea, din cele petrecute deducem și că vedeta nu mai locuiește cu tatăl său, ci că s-a întors înapoi în apartamentul său și la vechea sa viață.

daniela crudu, iubitul bataus

Daniela Crudu și iubitul său bătăuș, Seco Dubravko s-au împăcat. Sursă foto: Cancan.ro

Daniela Crudu a făcut și prima declarație cu privire la starea sa de sănătate actuală, ieri, 17 februarie. Vedeta și-a asigurat fanii că se simte foarte bine și că aproape a uitat deja episodul dramatic prin care a trecut. În plus, Daniela Crudu a subliniat că nu a depus și nu va depune plângere împotriva agresorului său. Cât despre motivul pentru care a izbucnit scandalul, Crudu nu e dispusă să-l facă momentan public. Ana, sora Danielei Crudu a dezvăluit că aceasta nu ar vrea să depună plângere penală pe motiv că i-ar fi milă de Seco și că nu ar vrea s-i facă probleme.

”Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

Incidentul violent în urma căruia Daniela Crudu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă s-a petrecut duminică, în jurul orei 06:00, în timp ce ea și iubitul său se întorceau acasă. Vedeta a fost dată cu capul de bordul autoturismului, după care a decis să sară din mașină, pentru că se temea de ceea ce era mai rău. A fugit până într-o benzinărie, de unde a telefonat după ajutor. Totodată, medicii au constat că Daniela Crudu suferise un traumatism cranian, având nevoie de o operație de urgență. Mai mult, Crudu s-a mai ales si cu o entorsă la picior.

”La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţistii sosiţi la faţa locului, au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliţia Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI