Iubitul bătăuș al Danielei Crudu s-a dus peste ea la spital! Ce s-a întâmplat când a vrut să intre în salon

Redacția IMPACT 12.02.2020, 13:45
Iubitul bătăuș al Danielei Crudu s-a dus peste ea la spital! Ce s-a întâmplat când a vrut să intre în salon

După scandalul de violență domestică în care a fost implicată Daniela Crudu, iubitul ei, cel este și agresorul în cazul de față, a recurs la un gest la care mulți nu se așteptau. Ce a ajuns să facă acesta?

Ce a făcut la spital iubitul Danielei Crudu

Daniela Crudu a fost implicată într-un imens scandal, care a zguduit lumea mondenă. Vedeta a fost victima unui caz de violență domestică, aspect care s-a aflat după ce aceasta a apelat numprul unic de urgență 112, în care a anunțat că iubitul ei o bate.

Celebra asistentă TV a sunat la poliție duminică dimneața, în jurul orei 5:30, pentru a reclama un caz deviolență fizică în care chiar a fost victima loviturilor puternice primite chiar de la iubitul ei, scrie Mediafax.ro.

Deși inițial se știa, potrivit informațiilor vehiculate în presă, că Daniela Crudu este bine și că se reface după incidentul șocant în care a fost agresată fizic de partenerul ei de viață, lucrurile în realtate sunt mai complicate decât par. Daniela Crudu a avut nevoie de o operație de urgență după ce s-a aflat sub loviturile lui Seco Dubravko, iubitul ei croat. Printre traumatismele suferite de aceasta au fost un traumatism cranio-facial, vedeta fiind practic la un pas de moarte, după ce a sărit din mașina agresorului. Iubitul ei a dat-o cu capul de bordul autovehiculului în care se aflau.

Tot la spital a venit și autorul faptelor, vizita sa fiind surprinsă de paparazzi de la Spynews. Vizibil deranjat de faptul că i-a fost restricționat accesul în salonul în care este internată Daniela Crudu, iubitul ei a început să se plimbe neliniștit pe holurile spitalului. Probabil cuprins de câteva remușcări, Seco a întrebat în repetate rânduri dacă parterena sa de viață se simte bine și dacă este în stare gravă.  Pentru că nu a reușit să afle nimic în legătură cu starea veetei, acesta a ieșit nervos din spital.

Urmăriți Impact.ro și pe