EXCLUSIV. Dan Negru a dat vestea cea mare. Ce se întâmplă din martie cu prezentatorul. ”Au crescut și copiii”

Carmen Andrei, Diana Dumitrache 01.02.2021, 18:44

”Regele audiențelor”, Dan Negru, vine cu vești bune, pentru fanii emisiunii-concurs ”Next Star”, pe care o realizează, la Antena 1, de zece ani. Celebrul prezentator de televiziune a primit undă verde pentru continuarea show-ului, întrerupt anul trecut, în martie, din cauza pandemiei, fix la jumătatea ediției: ”Se pare că, în martie, vom reveni în platourile de filmare, după un an de zile. Asta dacă nu se schimbă din nou regulile și vremurile. Azi nu mai știi ce e mâine”, ne-a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru impact.ro

Dan Negru: ”Next Star” a fost cea mai lovită emisiune a pandemiei, pentru că e un show în care apar copii și bunici”

Dan Negru a dus dorul filmărilor pentru emisiunea concurs ”Next Star” (Antena 1), care au fost întrerupte fix în urmă cu un an, din cauza pandemiei de coronavirus. Contactat de reporterii impact.ro, celebrul prezentator ne-a oferit primele declarații, în exclusivitate.

”Next Star a fost cea mai lovită emisiune a pandemiei, pentru că e un show în care apar copii și bunici. Se pare că, în martie, vom reveni în platourile de filmare, după un an de zile. Asta dacă nu se schimbă din nou regulile și vremurile. Azi nu mai știi ce e mâine. Nici o emisie nu a pățit asta, dar e singura cu două categorii de risc”, ne-a declarat Dan Negru.

EXCLUSIV. Dan Negru a dat vestea cea mare. Ce se intampla din martie cu prezentatorul. ”Au crescut si copiii”
Dan Negru, alaturi de Omar Arnaout, la ”Next Star”

”Filmez această ediție în doi ani diferiți. Am înregistrat jumătate din competiție în 2020, mai avem de realizat unele filmări, dar și marea finală. În finală, copiii pe care i-ați văzut anul trecut sunt acum mai mari, au mai crescut între timp”

Micii concurenți și însoțitorii lor vor purta măști, în timpul pauzelor de filmare. Și anul trecut, în martie, s-au respectat toate regulile la vreme de pandemie, însă, după trista experiență trăită de colegii lui, de la show-ul ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), unde mai multe vedete au fost diagnosticate cu coronavirus, au fost ”înghețate” mare parte dintre emisiunile de divertisment din televiziune. Dan Negru mai deține însă un record, după cel de a fi, vreme de 20 de ani, ”Regele Revelioanelor”.

”Filmez această ediție în doi ani diferiți. Am înregistrat jumătate din competiție în 2020, mai avem de realizat unele filmări, dar și marea finală. În finală, copiii pe care i-ați văzut anul trecut sunt acum mai mari, au mai crescut între timp”, a mai adăugat Dan Negru.

Omar Arnaout, câștigătorul ”Next Star” din 2013, e acum vedetă de talie internațională

Emisiunea ”Next Star” este cea mai longevivă emisiune tv în care copiii își pot etala talentul muzical și actoricesc, devansând alte producții ale posturilor rivale. Pro TV a încercat cu ”Voice Kids”, iar Kanal D a avut ”Kids Show”, însă ambele au ieșit din grilă după doar un sezon. Câștigătorii ”Next Star” au devenit, între timp, mari vedete.

De exemplu, Omar Arnaout (20 de ani), cel mai talentat concurent, care în 2013 a obținut marele premiu de 20.000 de euro, este acum în toate topurile muzicale, are câteva videoclipuri la activ și a bifat recitaluri și în străinătate. Mama lui Omar este româncă, iar tatăl lui este libanez, ambii fiind și marii lui susținători. Deşi are o voce incredibilă, Omar nu s-a înghesuit să participe la Eurovision, pe motiv că despre artiștii care au evoluat pe marea scenă nu s-a mai auzit nimic.

Urmăriți Impact.ro și pe