Exclusiv: Dan Alexa spune adevărul despre nunta lui. Antrenorul preferat al Anamariei Prodan, declarații de ultimă oră: ”Eu trăiesc doar pentru asta!”

Alexandra Andrei 20.08.2020, 17:14
Exclusiv: Dan Alexa spune adevărul despre nunta lui. Antrenorul preferat al Anamariei Prodan, declarații de ultimă oră: ”Eu trăiesc doar pentru asta!”

Fostul fotbalist, Dan Alexa, a intrat în vizorul presei după ce au apărut o serie de zvonuri cu privire la o posibilă căsătorie. Deși este divorțat de prima sa soție, cu care are doi copii, mulți și-au dorit să îl vadă din nou într-o relație. Antrenorul îndrăgit de Anamaria Prodan a dezvăluit însă, în exclusivitate pentru impact.ro, care este realitatea în cazul presupusei căsătorii.

Adevărul despre nunta lui Dan Alexa

Vestea că actualul antrenor al Poli Timișoara ar urma să se căsătorească a stârnit uimire. O serie de informații apărute în spațiul public dezvăluiau că Dan Alexa ar fi trebuit să facă nunta săptămâna viitoare. Sportivul și actuala sa iubită ar fi trebuit să își unească destinele la o catedrală din Timișoara. Femeia ar fi chiar o fostă iubită de-a fotbalistului.

Totuși, Dan Alexa a ales să facă lumină în acest caz. El a declarat în exclusivitate pentru noi care sunt intențiile sale legate de nuntă.

„Eu trăiesc doar pentru fotbal și pentru fetițele mele. Nu am timp de prostiile de genul acesta! Am un proiect superb la Timisoara și sunt concentrat sută la sută pe el. Încerc sa readuc bucuria fotbalului și a victoriilor aici. Vreau să se termine toate aceste aberații despre însurătoare, nu se pune problema de așa ceva”, a declarat Dan Alexa în exclusivitate pentru impact.ro.

Dan Alexa revine la Timișoara
Dan Alexa revine la Timișoara

Dan Alexa se întoarce la prima sa dragoste

Fostul antrenor al Rapidului a revenit la marea sa iubire. Dan Alexa a semnat contractul cu Poli Timișoara, unde va ocupa funcția de manager general, într-un proiect pe termen lung, și va coordona întreaga activitate de la club, potrivit gsp.ro. Aceasta este și echipa la care Alexa a devenit consacrat în cariera sa de fotbalist, ca mijlocaș.

„Asta era dorinţa mea, de foarte mult timp, să o facem iarăşi pe Poli mare, cred că Timişoara are nevoie de Poli Timişoara! Lumea e dornică să revadă fotbal la Timişoara şi am spus, de ce nu, să fac tot ce ţine de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacţii. Timişoara mi-a dat foarte multe satisfacţii. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici şi cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului.”, spunea Alexa, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...