EXCLUSIV. Cum a arătat ”masa de Crăciun” pentru Octavian Bellu și Mariana Bitang. Ce au făcut cei doi pentru a-și potoli pofta

Ana Anitoiu 26.12.2020, 18:11

Octavian Bellu și Mariana Bitang, celebrii antrenori din gimnastica feminină din România, care au fost acuzați că au fost violenți cu elevele lor, în drumul către performanță, fac lucruri atipice, la ceas de mare sărbătoare. Paparazzii Impact.ro i-au surprins pe cei doi în timp ce și-au potolit o poftă, în public. Iată cum a arătat ”masa de Crăciun” pentru ei.

Cum a arătat ”masa de Crăciun” pentru Octavian Bellu și Mariana Bitang

Cei doi antrenori faimoși din gimnastica feminină din România au mers din zona Tei a Capitalei până în mall-ul din Băneasa, ca să își cumpere un aliment ce nu se încadrează deloc în meniul pe care cei mai mulți români îl preferă de Crăciun.

În imaginile surprinse de paparazzii Impact.ro, se vede cum Octavian Bellu și Mariana Bitang au mers cu mașina până la mall-ul din Băneasa și și-au cumpărat câte doi covridogi. Apoi, au mers împreună către mașina lor, unde au înfulecat preparatele cu mare poftă.

EXCLUSIV. Cum a aratat masa de Craciun pentru Octavian Bellu si Mariana Bitang. Ce au facut cei doi pentru a-si potoli pofta
Octavian Bellu si Mariana Bitang

Ce a făcut Octavian Bellu, înainte de a intra în mașină

Pentru această plimbare, Octavian Bellu a îmbrăcat o pereche de pantaloni bleumarin, o giacă neagră și o șapcă neagră. A încălțat o pereche de pantofi negri și n-a uitat să poarte și o pereche de ochelari de soare și mănuși negre. La rândul ei, partenera lui de viață, Mariana Bitang, s-a îmbrăcat în negru, cu o giacă lungă și groasă, un rucsac mic în spate, ochelari de vedere, un șal bej și cu apărători pentru urechi.

Din imagini se vede că Octavian Belu și Mariana Bitang iau în serios măsurile de protecție împotriva noului coronavirus. Amândoi au purtat măști de protecție, până când au intrat în mașină. În plus, înainte de a se așeza pe banchetă, celebrul antrenor a avut grijă să se dezinfecteze, inclusiv pe pantofi.

Octavian Bellu și Mariana Bitang, o dragoste ca-n telenovele

Povestea de dragoste dintre Octavian Bellu, în vârstă de 69 de ani, și Mariana Bitang, în vârstă de 58 de ani, este atipică. Până să se îndrăgostească, au lucrat împreună. De altfel, când au apărut fiorii dragostei între ei, cei doi erau căsătoriți cu alte persoane și erau prieteni de familie. El era însurat cu Camelia, o asistentă medicală, cu care are și o fiică, Iolanda, iar ea cu Viorel Bitang, antrenor din Arad, cu care un băiat.

Înainte ca cei doi să își recunoască relația și să se căsătorească, în anul 2008, au apărut numeroase speculații despre faptul că relația lor depășea limitele unei relații profesionale. În timp, s-a dovedit că ”gurile rele” de la acea vreme au avut, de fapt, dreptate.

Ce a declarat fosta soție a lui Octavian Bellu despre Mariana Bitang

Amantlâcul a dus la despărțirea celor doi de partenerii de pe atunci. Fosta soție a lui Octavian Bellu a vorbit despre Mariana Bitang, în timp ce despre fiica lui s-a aflat că o tratează decent pe aceasta, dar o evită cât de mult poate. Iolanda consideră că mama ei a tratat-o pe antrenoare ca pe o soră, iar ea a răsplătit-o furându-i soțul.

“Cu Mariana am fost prietenă și am sprijinit-o chiar și atunci când deja eram sigură în proporție de 80% că ea și soțul meu sunt împreună. Noi am fost buni prieteni de familie, ea a venit cu familia la noi acasă, iar noi am fost la ei. Cei de la Federație cunoșteau legătura lor, mulți se întrebau ce mai caut eu la aeroport să îmi aștept soțul. Fetele din lot vorbeau între ele, pe unele mai tinere le lua gura pe dinante și, fără să își dea seama, vorbeau chiar în fața mea despre relația dintre Octavian și Mariana”, a povestit fosta soție a lui Octavian Bellu, după ce el s-a recăsătorit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...