EXCLUSIV. Relația lui Octavian Bellu cu Mariana Bitang i-a lăsat sechele adânci. Ce se întâmplă acum cu fiica antrenorului

Mariana Bitang și Octavian Bellu se iubesc încă de pe vremea când fiecare era implicat într-o altă căsnicie și erau, oficial, doar prieteni de familie. Cei doi antrenori sunt căsătoriți de aproape un deceniu, însă fiica lui Bellu nu a putut nici acum să o ierte pe Bitang, pe care o considera ca o a doua mama.

Relația lui Octavian Bellu cu Mariana Bitang i-a lăsat sechele adânci. Ce se întâmplă acum cu fiica antrenorului

Atunci când spui Octavian Bellu, nu poți să nu te gândești la antrenorul care a scris istorie în gimnastica feminine. Iar numele său vine la pachet cu cel al Marianei Bitang, cea care i-a fost parteneră din punct de vedere profesional mai bine de 25 de ani, pentru ca mai apoi să îi devină tovarășă și în viața personală.

Puțini sunt, însă, cei care cunosc adevărul despre povestea de dragoste a celor două elite din gimnastica feminină. Pe vremea când o duceau pe culmi pe Andreea Răducan, Octavian Bellu și Mariana Bitang erau, fiecare, căsătoriți. El cu Camelia, o asistentă medicală, cu care are și o fiică, iar ea cu Viorel Bitang, un renumit antrenor din Arad, cu care un băiat. În urmă cu 15 ani, existau multe zvonuri legate de faptul că între cei doi antrenori ar fi mai mult de o prietenie, însă ei au negat vegement acest lucru.

EXCLUSIV. Relația lui Octavian Bellu cu Mariana Bitang i-a lăsat sechele adânci. Ce se întâmplă acum cu fiica antrenorului

Octavian Bellu și Mariana Bitang au o căsnicie de foarte mulți ani, dar fiica antrenorului nu suportă nici acum relația tatălui ei

Adevărul a fost dat în vileag în 2008, atunci când antrenorii au anunțat că s-au căsătorit. Atunci, prima reacție a venit chiar de la fosta soție a lui Bellu.

“Cu Mariana am fost prietenă și am sprijinit-o chiar și atunci când deja eram sigură în proporție de 80% că ea și soțul meu sunt împreună. Noi am fost buni prieteni de familie, ea a venit cu familia la noi acasă, iar noi am fost la ei. Cei de la Federație cunoșteau legătura lor, mulți se întrebau ce mai caut eu la aeroport să îmi aștept soțul. Fetele din lot vorbeau între ele, pe unele mai tinere le lua gura pe dinante și, fără să își dea seama, vorbeau chiar în fața mea despre relația dintre Octavian și Mariana”, mărturisea femeia pe atunci.

Relația Octavian Bellu-Mariana Bitang și impactul asupra familiilor

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au liniștit în această poveste cu iz de amantlâc. Singura care nu a uitat și nu a iertat este chiar Yolanda, fiica marelui antrenor. Deși tatăl său s-a recăsătorit în urmă cu 12 ani cu Mariana Bitang, Yolanda, o frumoasă femeie de afaceri, nu o suportă pe femeia care a distrus mariajul părinților săi.

“O tratează decent, însă o evită cât de mult poate. Yolanda nu poate uita că Mariana a fost ca o soră pentru mama ei, pentru ca mai apoi să îi fure soțul. Ea este convinsă că dacă antrenoarea nu și-ar fi băgat nasul, părinții ei ar fi fost căsătoriți și acum. Atunci când s-a întâmplat totul, Yolanda a reacționat foarte urât, îi lua apărarea Marianei și îi spunea propriei mame că i se pare și că este prea geloasă. Cu timpul a fost nevoită să asimileze și să accepte, dar nu a uitat”, au povestit surse de încredere din apropierea familiei Bellu pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI