Exclusiv. Cum au ajuns Victor Ponta și Olguța Vasilescu dușmani de moarte. Nu mai vrea să audă de ea, deși erau ca o familie

Alexandra Andrei / 26.02.2020, 13:52
Exclusiv. Cum au ajuns Victor Ponta și Olguța Vasilescu dușmani de moarte. Nu mai vrea să audă de ea, deși erau ca o familie

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu și Victor Ponta, nu se mai înțeleg sub nicio formă. Cei doi politicieni, care erau cândva mai mult decât prieteni, erau ca o familie, nu mai vor să audă unul de altul și nu ratează nicio ocazie de a-și lansa replici dure unul altuia. Care este motivul pentru care s-a produs această ruptură între Ponta și Olguța?

Cum au ajuns Victor Ponta și Olguța Vasilescu dușmani de moarte

Liderul Pro România, Victor Ponta se simte trădat de Lia Olguța și de aceea simte nevoia să-i răspundă cu aceeași monedă. Potrivit surselor Impact.ro, pe vremea când era prim-ministru, Ponta a luptat foarte mult pentru a-i crește imaginea Olguței și a fost trup și suflet pentru ea, la fel cum a fost și pentru Dragnea. Însă, fostul lider PSD și Olguța l-au trădat, după care psd-iștii s-au împărțit. Printre cei care i-au rămas fideli lui Ponta se numără și Gabriela Firea, restul i-au întors spatele și s-au aliat cu Olguța.

„După cum ştiţi foarte bine în 2012 şi 2016 am susţinut candidatul PSD (Olguța Vasilescu, n.n.) şi am şi câştigat – consider că a contat contribuţia mea – drept răsplată am primit înjurături şi nu am fost prezent nici măcar la inaugurarea stadionului din Bănie la care am avut o contribuţie. Acest lucru demonstrează că oamenii pe care i-am susţinut nu meritau acest lucru”, declara Victor Ponta.

victor ponta, lia olguta vasilescu, dusmani de moarte
Cum au ajuns Victor Ponta și Olguța Vasilescu dușmani de moarte

Având în vedere situația tensionată dintre Ponta și Olguța, liderul Pro România a subliniat în ianuarie că partidul condus de el, Pro România, nu va face niciodată alianță cu PSD în Craiova, Banat și în județul Dolj, adică în zonele de influență ale Olguței. De asemena, Ponta a mai spus că nu are de gând să se asocieze cu „nașii lui Dragnea”.

În replică, Lia Olguța Vasilescu i-a transmis: „Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianţă? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat… Cum aş putea să mă aliez cu unul din gaşca paraditorilor care făceau dosare nevinovaţilor, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje şi puneau prea multe întrebări securiştilor care conduceau partidul?” La finalul postării, Olguţa Vasilescu i-a adresat un „haştag” de toată frumuseţea:#marslacotetpotaie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI