Anunț de ultimă oră în cazul Caracal. Ce s-a întâmplat cu pactul dintre Gheorghe Dincă și procurori

Mirabela Năstase 07.03.2020, 13:36
Anunț de ultimă oră în cazul Caracal. Ce s-a întâmplat cu pactul dintre Gheorghe Dincă și procurori

Noi detalii ies la iveală în cazul Caracal! Avocatul Tonel Pop a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre un anunț al lui Gheorghe Dincă, la vorbitor, atunci când nu credea că este interceptat de către autorități.

Anunț de ultimă oră în cazul Caracal

Gheorghe Dincă a spus la vorbitor că a luat crimele asupra sa, dezvăluie avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. Mai mult decât atât, prin acest anunț, cel supranumit ”monstrul din Caracal” și-a propus să-și anunțe familia „să stea liniștită”. Gheorghe Dincă nu știa că în acele momente este interceptat de către autorități. De asemenea, Tonel Pop a dat și o serie de detalii privind ipoteza că Gheorghe Dincă ar fi rupt pactul încheiat cu mai mulți procurori, care ar fi vrut să-l ajute, susține avocatul familiei Melencu.

„Dincă nu mai negociază familia şi negociază să nu îi mai dea în primire pe procurori. Dincă lejer poate să-și negocieze libertatea, familia nu prin a-și asuma crimele, ci venind cu dovezi elocvente că procurorii respectivi au avut un acord cu el. Și sunt și probe la dosar. Nu știu ce se mai poate face cu fetițele astea unde sunt. Cred că tot Dincă va putea să ne pună pe făgașul cel bun, să vedem unde sunt fetele. El va putea negocia cârdășia cu autoritățile, nu crimele”, a precizat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la RTV.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiceanu rămân în arest preventiv

Atât Gheorghe Dincă, cât și Ștefan Risipiceanu, complicele său, rămân în arest preventiv în perioada următoare. Magistrații de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei măsuri, la data de 28 februarie, după ce Risipiceanu a cerut înlocuirea arestării preventive cu control judiciar. Judecătorul Gabriel Arabelea, purtător de cuvânt al Tribunalului Olt, a precizat că solicitarea lui Ștefan Risipiceanu a fost respinsă.

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, este acuzat de următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat, profanare de cadavre, în timp ce Ştefan Risipiţeanu este acuzat pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de viol.

Urmăriți Impact.ro și pe