Îi demască pe cei care își înșală partenerii de viață, însă el are o familie model. Cunoscut ca detectivul din umbră de la Kanal D, Ernest Takacs a debutat în televiziune acum 16 ani, dar și-a expus viața personală extrem de rar. Prezentatorul de la Kanal D este căsătorit de 7 ani și mărturisește că este foarte fericit alături de soția Ada și de fiul lor, Alexandru Leon, în vârstă de șase ani.
Prezentatorul emisiunii “În căutarea adevărului”, de la Kanal D, se împarte între carieră și cămin, pentru că Ernest este un tătic cu normă întreagă. Ba chiar își mai dorește copii. Nu de multe ori, Ernest și-a riscat viața prezentând emisiunea despre partenerii infideli, fiind atacat pe stradă.
Vedeta Kanal D a povestit despre peripețiile ca tătic în pandemie, dar și despre cuplurile care ajung la divorț în această perioadă, într-un interviu exclusiv pentru impact.ro.
Cum te-ai descurcat în pandemie? Ți s-a schimbat viața? A fost grea izolarea?
Ca fiecare dintre noi, a trebuit să ne adaptăm. Avându-l pe Alex am dat-o în mintea copiilor și parcă timpul s-a scurs mai ușor. Nu pot spune ca ni s-a schimbat viața pentru că aceste restricții au fost pe o anumită perioadă, slavă Domnului, nu pentru totdeauna. Cu toții am simțit pe propria piele ce înseamnă să nu poți călători, să nu-ți poți vedea prietenii, familia, să nu-ți poti duce copilul la joacă în parc, etc. Nu a fost simplu să-i explici unui copil de 6 ani de ce trebuie să stea în casă, dar cu răbdare, comunicare și implicare în joacă, am reușit să depășim perioada celor două luni de izolare totală.
[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]Veți face vaccinul anti-Covid? Sunt mulți români care se tem. Ești exagerat cu măsurile de protecție?
Da, ne vom vaccina. Nu pot spune că mă tem, mai degrabă conștientizez situația în care ne aflăm și încerc să mă protejez, pe mine și pe ai mei, cât pot de bine. Consider că niciuna dintre extreme nu e bună. Să zici că nu există virusul este un lucru inconștient, iar să devii obsedat sau paranoic iarăși nu te ajută. Port tot timpul mască, mă feresc de locurile aglomerate, mă spăl des pe mâini, păstrez distanța față de semeni.
Ai un băiețel, ți-ai mai dori un copil? Care a fost cel mai dificil moment ca tătic?
Da, îmi doresc mult să mai am copii. Alex a crescut și mi-e tare dor de momentele în care era bebeluș și învăța să meargă, să descopere lumea. Din fericire, nu am trecut prin momente dificile, dar sunt sigur că pentru orice părinte cel mai greu moment e cel în care copilul său are o problemă de sănătate. Dumnezeu să-i ajute pe cei ce sunt cu copilașii lor prin spitale, să le aline suferința și să le arate milostenie.
Au fost multe cupluri, chiar și în rândul vedetelor, care s-au despărțit acum, în pandemie, și nu din cauza infidelității. De ce crezi că s-a ajuns la asta? Care sunt, după părerea ta, problemele care duc la despărțire?
Motivele pentru care un cuplu se desparte sunt multiple și uneori complexe. Nu poți exprima o părere universal valabilă. Diferă de la caz la caz. De cele mai multe ori lipsa de implicare, lipsa comunicării, rutinarea și nepăsarea față de dorințele partenerului pot duce la despărțire. Din păcate, sunt cupluri ce s-au obișnuit să funcționeze fără respectul sau iubirea partenerului și care trăiesc nefericiți, dar nici nu iau atitudine. În aceste cazuri, lipsind și comunicarea, problemele nu se rezolvă de la sine și nici nu dispar. Ele revin pe tapet până când, într-un final, dau lovitura de grație.
Care crezi că ar fi secretul unui mariaj fericit? Cine înșală mai mult: femeile sau bărbații?
Toleranța, comunicarea, respectul, pasiunea contează enorm pentru ca mariajul să fie unul fericit. Statistic, bărbații înșală mai mult. Dar nu asta e relevant, cine înșală mai mult. Mult mai interesante sunt motivele pentru care cineva face acest lucru. Acolo veți observa o diferență majoră între bărbați și femei.
Ți s-a întâmplat să fii bruscat pe stradă, din cauza emisiunii… De ce crezi că cei care înșală au reacții agresive?
Da, din păcate am avut parte și de momente mai puțin plăcute. Există o anumită tipologie de oameni cu care am avut genul acesta de interacțiune cu clasicul “șmecher”, care, pentru a se face remarcat, pentru a se da în stambă în fața “fraților lui”, adoptă un comportament agresiv, jignitor. De ce se comportă așa, știm cu toții. Ne confruntăm cu asta zi de zi. Cu lipsa educației, a civilizației, a bunului-simț. Nu sunt o persoană incomodă. Doar că spun ce gândesc, nu fac compromisuri, nu sunt fățarnic, lingușitor, și asta nu place unora.
Dacă nu ai fi făcut televiziune ce altă meserie ți s-ar fi potrivit?
Mă pregătisem să devin inginer, dar cred că cel mai mult mi-ar fi plăcut să devin psiholog.