Exclusiv: Ce se întâmplă între Andreea Bălan și George Burcea, după ce a ieșit la iveală adevărul despre socrul artistei. Scandalul nebănuit ținut cu greu ascuns

Redacția IMPACT 16.02.2020, 11:30
Exclusiv: Ce se întâmplă între Andreea Bălan și George Burcea, după ce a ieșit la iveală adevărul despre socrul artistei. Scandalul nebănuit ținut cu greu ascuns

Scandal uriaș în showbiz! După ce adevărul cutremurător despre tatăl lui George Burcea a ieșit la iveală, au apărut și zvonuri potrivit cărora relația actorului cu Andreea Bălan ar trece printr-o perioadă delicată. Printre cei care au lansat aceste zvonuri s-a regăsit și prezentatorul Antena Stars, Cristi Brancu, care a și făcut un vlog pe baza acestui subiect. Situația este însă cu totul alta! Informații și detalii în exclusivitate, în materialul de mai jos!

Exclusiv: Ce se întâmplă între Andreea Bălan și George Burcea, după ce a ieșit la iveală adevărul despre socrul artistei

Săptămânile trecute, informațiile care îl prezentau pe tatăl lui George Burcea drept un agresor și un criminal au împânzit presa mondenă din România, prezentându-se tot felul de detalii cutremurătoare din trecutul socrului cântăreței Andreea Bălan.

Artista s-a ferit să vorbească despre acest subiect, cu toate că au existat inițiative din partea jurnaliștilor. George Burcea a mărturisit printr-o postare, pe facebook, că a fost invitat în nenumărate rânduri la emisiunea prezentată de Capatos, pentru a vorbi alături de tatăl său despre drama suferită în copilărie, când actorul a fost victima bătăilor părintelui său.

În plus, Cristi Brancu, prezentator Antena Stars, a postat pe 8 februarie 2020 un vlog intitulat „Andreea Bălan: se apropie despărțirea de soț”, dând astfel naștere unui șir de speculații privind căsnica celor 2 artiști. În urma materialului prezentat în online, reiese faptul că artista nu ar fi cunoscut aceste amănunte îngrozitoare despre socrul său.

În momentul în care ar fi trebuit poate să-l apere pe George, în momentul în care George a descoperit că tatăl lui dorește să intre în direct la emisiunea lui Dan Capatos- Xtra Night Show, Andreea a spus că nu este treaba ei și că George ar trebui să-și rezolve singur problema„, spune Brancu în vlogul său.

Potrivit informațiilor obținute de Impact.ro, relația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu trece nicidecum printr-o perioadă tensionată, cei doi fiind mai fericiți ca niciodată alături de fetițele pe care le au împreună. George i-a povestit încă de la început Andreei despre situația familiei sale, iar informațiile apărute în presă despre socrul ei nu au reprezentat o noutate pentru ea.

George Burcea și Andreea Bălan s-au căsătorit anul trecut
George Burcea și Andreea Bălan s-au căsătorit anul trecut

Nu există un scandal între cei doi soți, ci mai degrabă între cuplu și cei care ar încerca să profite pe seama acestei povești din spatele suferinței actorului. Conform surselor Impact. ro. prezentatorii Dan Capatos și Cristi Brancu i-au propus lui Burcea suma de 5000 de euro pentru a veni în emisiune, alături de tatăl lui, însă actorul a refuzat cu desăvârșire.  El vrea într-adevăr să-și promoveze campania anti violență, în ideea de a le fi și altor persoane de ajutor, însă nu este dispus să-și vândă sufletul pe bani.

George Burcea, victima violenței tatălui său

Dacă ținem cont de episoadele de violență prin care a trecut George Burcea, am putea spune că aceasta nu a avut o copilărie prea frumoasă. Chiar el a dezvăluit coșmar prin care a trecut din cauza tatălui său.

„Într-o zi un bãrbat ce pãrea a fi tata m-a alergat cu un cutit. I-am spus sã nu dea la fatã cã-s actor. Abia atunci a luat-o razna”, recunoaște George Burcea, iar momentele cumplite prin care el și mama sa au trecut, fiind amândoi victimele violenței bărbatului, l-a motivat să lanseze o campanie în acest sens.


Victima violenței bărbatului a fost și mama actorului, însă pe lângă acest caz, mai există o situație absolut înfiorătoare, asupra căruia tatăl lui Burcea a lăsat urme pentru întotdeauna. După o ceartă puternică, el și-a omorât amanta, loviturile cu cuțitul fiind fatale. Informațiile cutremurătoare au fost dezbătute și în online, dar și la tv.

„Am observat cum un agresor si un criminal ( chiar asta este el…si m-am obisnuit de 32 de ani) devine deodata victimã, mergând pe același drum ca acum 30 si ceva de ani….minciuna și cruzimea. Curios nu?
– Așa…Capatos era numele…Acest Dumnezo” al tv-ului. Nu stiam cã poate fi atât de rãu intentionat si/sau frustrat. O fi oare din cauza faptului ca 4 zile la rând productia lui a încercat cu disperare sã-mi cumpere prezenta în emisiune, iar prostul de mine a refuzat? Sau efectiv nenea Capatos gândeste precum numele-i mãret ( #mielucuonarã) _|_ ?

– Când am început campania nu stiu daca au fost 3 articole despre acest lucru, iar de emisiuni nici nu mai vorbesc. Eu prost. Data viitoare încerc cu spagã”, spune Burcea pe pagina sa de socializare”, a povestit George Burcea pe pagina sa de facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe