EXCLUSIV. Impresarul vedetelor din România, în stare gravă la spital. ”Are plămânii albi. Ne rugăm pentru viața lui”

Simona Ecovoiu 22.12.2020, 13:04
EXCLUSIV. Impresarul vedetelor din România, în stare gravă la spital. ”Are plămânii albi. Ne rugăm pentru viața lui”

Temutul Covid-19 face ravagii și în lumea artistică, zeci de vedete luptându-se cu simptomele bolii care a îngenuncheat o lume întreagă. Solista Cornelia Catanga a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, că se teme pentru viața bunului ei prieten, impresarul Lucian Ionescu (63 de ani), internat, în stare gravă, la Spitalul Clinic ”Dr. I. Cantacuzino”, din București.

”Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții!”, a spus ea.

În ce stare se află Lucian Ionescu, impresarul vedetelor din România

Lucian Ionescu (63 de ani), impresarul vedetelor, care de-a lungul vremii a fost în centrul atenției urmare a scandalurilor de pomină cu Elena Cârstea și cu Oana Zăvoranu, trece printr-un moment de cumpănă. Prietena lui de familie, solista Cornelia Catanga, se roagă pentru viața lui, Lucian fiind diagnosticat cu o formă gravă a temutului COVID-19. ”Lucian este prietenul nostru, a ajutat multe vedete cu contracte. De el se ocupă doamna Violeta și doamna doctor Oana, de la Spitalul ”Cantacuzino”, din București. Soția lui este disperată, am înțeles că și ea a fost bolnavă, se teme pentru viața lui Lucian, plânge. Mă rog pentru el, să îi dea Dumnezeu sănătate, că are copilași!”.

Reporterii impact.ro au aflat noi detalii despre starea de sănătate a artistului. O asistentă medicală din cadrul Spitalului ”Cantacuzino” ne-a declarat azi: ”Lucian Ionescu a venit la spital cu o formă gravă a bolii, are și alte probleme de sănătate, l-am stabilizat, vedem cum vor evolua lucrurile. Soția sună mereu să se intereseze de starea lui de sănătate, și ea a fost bolnavă!”.

EXCLUSIV. Impresarul vedetelor din Romania, in stare grava la spital. Are plamanii albi. Ne rugam pentru viata lui
Lucian Ionescu, impresarul vedetelor din Romania

Lucian Ionescu purta măști performante, cu filtru

Lucian Ionescu nu prea credea în purtarea măștii, ba chiar făcea glume pe seama unor restricții: ”Poartă mască, este eficientă și te protejează! A redus numărul de infectați de la 100 la 4.023 pe zi!”, scria el, pe Facebook. Totuși, în ultimele fotografii, realizate la munte, acesta poza dotat cu o mască performantă, cu filtru, semn că acesta conștientiza faptul că se află în zona persoanelor cu risc crescut, din cauza kilogramelor în plus și a diabetului.

Lucian Ionescu a fost, de-a lungul vremii, implicat în mai multe scandaluri cu vedete de top din România, unele făcând deliciul publicului. Cu Oana Zăvoranu a avut un schimb dur de replici, în urmă cu 9 ani: ”Pepe nu trebuia să se însoare cu așa ceva. Nu aș fi luat-o nici dacă îmi plătea cineva în aur. Este o blondă, chiar dacă nu e blondă, e o pițipoancă, are creierul lejer. Dacă nu avea mă-sa cimitirul ăla, nu făcea doi bani. Cântă ca o mașină de spălat, mai mult behăie, nu cântă!”, spunea Lucian, la Antena 1.

Lucian nu a iertat-o nici pe Elena Cârstea: ”Pe Elena Cârstea, când n-o culegeam beată de pe undeva, încercam s-o promovez”

Dar o luase în colimator și pe solista Elena Cârstea: ”Pe Elena Cârstea, când n-o culegeam beată de pe undeva încercam s-o promovez. În rest, cădea în cap.  Eram la mare, la Neptun, la o emisiune și Elena, beată fiind, a aruncat-o pe Andreea Bălan în piscină. Eu mă ocupam de amândouă. Atunci am reziliat contractul cu Elena. Era foarte greu, ea voia 1.000 de euro sau dolari și nimeni nu-mi dădea mai mult de 200 de euro pe ea”, declara Lucian Ionescu pentru ”Zeus TV”.

Elena i-a dat atunci un răspuns pe măsură: ”Domnul ăsta nu are nicio legătură cu mine. Nu m-a cules nimeni beată de pe drumuri. Nu consum tărie. Mai mult de două pahare de șampanie nu beau, că mă ia valul. M-am obișnuit ca tot felul de indivizi să își facă reclamă pe spatele meu. Norocul lui este că nu sunt în țară, dar la un moment dat o să vin și o să reglez conturile cu toată lumea“.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...