Exclusiv. Ce are de gând să facă soția lui Dan Bittman după ce a aflat că acesta o înșală cu Monica Odagiu. „S-a mai întâmplat în trecut”

Alexandra Andrei 03.03.2020, 17:11
Exclusiv. Ce are de gând să facă soția lui Dan Bittman după ce a aflat că acesta o înșală cu Monica Odagiu. „S-a mai întâmplat în trecut”

Liliana Ștefan este soția lui Dan Bittman, dar și femeia care vreme de aproape trei decenii a stat în umbra artistului. Pe fondul unor zvonuri care circulă de zile bune în mass media, Dan Bittman se pare că ar avea o relație cu o altă femeie, Monica Odagiu.

Dan Bittman, prins într-un triunghi amoros

Propriu-zis, solistul trupei Holograf nu este căsătorit în acte cu Liliana, însă cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani și au și trei copii. De câțiva ani însă, Dan Bittman ar avea o relație cu solista în vârstă de 24 de ani, Monica Odagiu. Cei doi au colaborat pentru realizarea piesei „Stau cu picioarele în apă rece”, lansată în 2016.

Dan Bittman și Monica Odagiu, captură video YouTube, din cadrul videoclipului muzical „Stau cu picioarele în apă rece” (2016)

La acea vreme, Monica era studentă la UNATC, la secția actorie, fiind cunoscută publicului larg din serialul „Pariu cu viața”. Artista a mai participat și la „Vocea României”. Piesa respectivă era scrisă de Bittman și solistul a cunoscut-o pe Monica la castingul pentru concurs.

Ce spune soția lui Dan Bittman despre aventura artistului

Liliana Ștefan, mama copiilor lui Dan Bittman, știe de trei ani de relația dintre artist și Monica Odagiu.

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat surse din anturajul acesteia, pentru Impact.ro.

Liliana Ștefan este producător şi textier. Ea este creatoarea proiectului muzical dedicat copiilor care poartă numele „Cutiuţa Muzicală”și care s-a bucurat de un real succes.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...