EXCLUSIV. Antonia e disperată să divorțeze și a scos din buzunar o sumă uriașă. Ce s-a întâmplat cu banii

Alexandra Andrei 20.05.2020, 18:17

Au trecut aproape șapte ani de când Antonia încearcă să divorțeze de soțul său, Vincenzo Castellano. Procesul pentru custodia fiicei lor se desfășoară în Italia, iar artista a scos până acum din buzunar 15.000 de euro pentru a plăti onorariile avocaților.

Suma pe care Antonia a scos-o din buzunar ca să divorțeze

S-au cunoscut atunci când erau niște puști, s-au îndrăgostit nebunește, s-au căsătorit pe repede înainte și au făcut și un copil, o fetiță superbă. Au crezut că vor fi o viață întreagă, însă soarta a avut alte planuri pentru ei. Antonia și Vincenzo Castellano au trăit o poveste din dragoste ca în filme, care a început să scârțâie în momentul în care s-au mutat din Italia în România. În cele din urmă, Antonia s-a îndrăgostit de Alex Velea, cu care are în prezent doi băieți.

Omul de afaceri italian nu a suportat prea ușor abandonul fiicei sale și a dorit să se răzbune. Astfel, el a fost de acord cu divoțul, dar nu și cu împărțirea custodiei fiicei lor, Maya. Astfel, Vincenzo Castellano a cerut custodie exclusivă, iar instanța a decis ca fetița să locuiască alături de tată, în Italia, până la finalizarea procedurilor legale. În acești șapte ani, și-a văzut fiica de 2-3 ori pe an, atunci când a reușit să meargă în Italia. Au vorbit, însă, zi de zi pe skype.

Antonia și Alex Velea, alături de fiul lor Dominik
Antonia și Alex Velea, alături de fiul lor Dominik

Nu a vrut să renunțe la fiica ei!

În prezent, apele s-au liniștit între Antonia și Vincenzo, iar frumoasa cântăreață răsufla ușurată la începutul acestui an, sperând că totul se va sfârși până în luna martie a acestui an. Pandemia de coronavirus le-a dat, însă, planurile peste cap. Cei șapte ani de procese și anchete au lăsat urme adânci atât în sufletul Antoniei, cât și în portofelul acesteia. Astfel, ea a plătit până acum o sumă colosală avocaților care s-au luptat să obțină divorțul de Vincenzo, dar și custodia comună a fiicelor lor.

“Antonia are un avocat în România și unul în Italia. A plătit până acum peste 15.000 euro numai onorariile avocaților. Enorm. A durat atât de mult datorită limitărilor legale, ale procedurilor dar și ale piedicilor puse de familia Castellano. Este și acum căsătorită cu Vincenzo pentru că nu dorit nicio clipă să renunțe la custodia comună a Mayei. A luptat până în pânzele albe, cu toate puterile ei. Iar Dumnezeu a răsplătit-o, pentru că lucrurile se vor rezolva în favoarea ei. Trebuia ca totul să fie gata până acum, însă pandemia de coronavirus a dat totul peste cap. Știți foarte bine ce dezastru este în Italia”, au declarat surse din anturajul cântăreței, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...