O nouă lovitură pentru Angela Similea. Compozitorul cântăreţei, probleme mari de sănătate. “Vreau să rămână ceva după mine” (exclusiv)

Cristian Cojocaru 09.03.2021, 20:36
O nouă lovitură pentru Angela Similea. Compozitorul cântăreţei, probleme mari de sănătate. “Vreau să rămână ceva după mine” (exclusiv)

O nouă lovitură apare în viața artistei Angela Similea după ce, compozitorul acesteia a afirmat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro faptul că are probleme de sănătate. Jolt Kerestley se poate lăuda cu un palmares de peste 600 de piese.

Lovitură grea primită de Angela Similea

Celebrul compozitor Jolt Kerestely, se poate lăuda cu faptul că piesele sale au fost date unor nume grele din muzică. Astfel, Eva Kiss a cântat ”Tăcutele iubiri” în timp ce Angela Similea a reușit să ridice lumea în picioare cu melodia ”Lumea de dragoste”. În vârstă de 87 de ani,  compozitorul a vorbit în exclusivitate pentru Playtech.ro despre faptul că deși a avut probeleme de sănătate, în continuare muncește.

În urmă cu câțiva ani, Jolt Kerestely a suferit o operație la piciorul stâng, după ce a fost diagnosticat cu arterită periferică. Optimismul însă l-a făcut pe compozitor să meargă mai departe și să continue să facă ceea ce iubește mai mult.

“Vreau să rămână ceva după mine, texte frumos scrise, melodii, munca mea de pe tot parcursul vieții. Acum am scris o piesă superbă, pentru o soprană și mai scriu încă un text pentru ea”, a declarat, pentru playtech.ro, artistul.

Jolt Kerestely continuă să ducă un stil de viață sănătos afirmând că: “Văd că lucrurile merg din ce în ce mai prost. Fac gimnastică, tratamente, tot ce este nevoie și ce îmi spune medicul să fac, pentru a mă simți bine. În primăvară, e ziua mea. La 87 de ani, faci tot se zice medicul, mă plimb în continuare cu bicicleta, când e vreme frumoasă”.

Compozitorul Jolt Kerestely a mărturisit că îi este dor să meargă să înoate
Compozitorul Jolt Kerestely a mărturisit că îi este dor să meargă să înoate

Compozitorul poartă în continuare un mare regret

Deși stilul său de viață este unul relaxant, artistul mărturisește faptul că îi este dor să meargă să înoate.

”Aș merge la bazin, îmi e dor de apă, de mișcare, de atmosfera relaxantă de acolo, dar unde să mă duc, căci totul este închis acum. Aștept să se deschidă, dar văd că ne închid din nou, parcă este din ce în ce mai rău. Mă ajută bazinul, la sănătate, înainte de pandemie mergeam dimineața și, după, mă simțeam bine toată ziua”, a mai adăugat, Jolt Kerestely.

Jolt Kerestely are doi copii și este căsătorit. Se pare că fiul său Andrei vrea să calce pe urmele tatălui din punct de vedere profesional. Tânărul este un bun orchestrator și compozitor. Jolt recunoaște însă că poartă în continuare un mare regret, și anume că piesa cântată de Aurelian Andreescu nu a reușit să obțină primul loc la Festivalul ”Mamaia.

”Îmi pare rău că piesa ”Copacul”, cântată de Aurelian Andreescu, nu a obținut locul 1 la Festivalul ”Mamaia”, a conchis compozitorul.

Urmăriți Impact.ro și pe