Exclusiv: Ce se întâmplă cu divorțul de Traian Spak, după ce Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit. Detalii nebănuite

Alexandra Andrei / 10.05.2020, 15:14
Exclusiv: Ce se întâmplă cu divorțul de Traian Spak, după ce Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit. Detalii nebănuite

Andreea Antonescu și iubitul său, Ștefan Manolache, și-au spus “Adio”, după șase luni de relație.

Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit

Potrivit surselor Impact.ro, artista este cea care a dorit să pună capăt relației pe care o avea până în prezent.
În toamna anului trecut, Andreea Antonescu anunța că divorțează de soțul său, după mai bine de un de deceniu de relație. Motivul ar fi acela că artista nu a mai vrut să locuiască în America, pe când Traian Spak nu se vede trăind în altă parte, mai ales că a pus bazele unei afaceri peste ocean.

Deși nu au divorțat oficial, Andreea a decis că este cazul să își mai dea o șansă în iubire, motiv pentru care, anul trecut, ea a confirmat relația cu Ștefan Manolache, tânăr cu 11 ani mai mic decât ea, cunoscut publicului datorită relațiilor cu alte femei celebre. Cei doi păreau a avea o relație serioasă, ba chiar se punea problema ca artista să se mute în Iași, orașul în care acesta trăiește și are afaceri.

Exclusiv Andreea Antonescu s-a despărțit de iubit. Ce se întâmplă, de fapt, cu divorțul de Traian Spak. Detalii nebănuite
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit, după o relație de jumătate de an

“Da, suntem împreună. Este o relașie la început, dar este serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură încât să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta îmi doresc decât liniște. Tot ceea ce pot spune este că acum îmi e bine”, declara Andreea Antonescu, la sfârșitul anului trecut.

Ce se întâmplă, de fapt, cu divorțul de Traian Spak? Detalii nebănuite

În luna februarie a acestui an, Andreea s-a aflat în centrul unui scandal, după ce a sunat la serviciul de urgență 112, spunând că a fost sechestrată în casă de iubitul ei. O echipă s-a deplasat la casa lui Manolache, moment în care artista și-a schimbat discursul, spunând că se află în locuință pentru că așa dorește și că apelul la 112 ar fi fost făcut de un copil al unor prieteni în glumă. Andreea s-a ales cu o amendă de 4.000 lei pentru apelul nejustificat.

După conflictul cu pricina, cei doi îndrăgostiți au decis să dea o șansă relației lor, însă, iată că, în prezent, cei doi nu mai formează un cuplu. Conform surselor Impact.ro, cântăreața ar fi fost cea care a decis să pună capăt relației. Motivul principal ar fi acela că nu este pegătită să divorțeze de soțul ei.

“Părinții lui Ștefan sunt foarte deranjați că ea este încă măritată, ba chiar s-au oferit să o ajute cu demersurile legale. Însă, Andreea spunea mereu da, da, însă atunci când trebuia să facă ceva concret, dădea înapoi. Ba mai mult, atunci când vorbește cu Traian la telefon, nu pare a discuta cu un bărbat cu care nu mai are nicio legătură. Se comportă precum un cuplu. Ștefan i-a reproșat acest lucru în repetate rânduri”, au mărturisit surse apropiate artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI