Exclusiv: De ce nu a divorțat Andreea Antonescu de soțul ei, deși e acum cu alt bărbat: ”Poate avea probleme!”

Alexandra Andrei / 27.02.2020, 17:16
Exclusiv: De ce nu a divorțat Andreea Antonescu de soțul ei, deși e acum cu alt bărbat: ”Poate avea probleme!”

Andreea Antonescu figurează în acte încă căsătorită cu Traian Spak, însă cântăreața se iubește fără să se ascundă cu Ștefan Manolake. De curând, Andreea și iubitul său s-au aflat în atenția presei după ce, vedeta a efectuat un apel fals la 112. Care este motivul pentru care aceasta nu a pus punct mariajului cu Traian?

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a divorțat de soțul ei: ”El nu vrea să-i dea divorțul”

Andreea Antonescu este căsătorită în acte cu Traian Spak, bărbatul cu care o fetiță, însă cei doi nu mai formează un cuplu de câteva luni. Artista a început o relație cu Ștefan Manolache, în condițiile în care nu a divorțat de soțul său și nici nu o va face curând. Asta pentru că, potrivit unor surse Impact.ro, Traian nu vrea să-i dea divorțul, deoarece este gelos pe relația Andreei cu Ștefan și găsește tot felul de scuze pentru a o ține ”legată” de el. La rândul său, Andreea ar vrea să intenteze divorțul în instanță, însă nu vrea să-și supere soțul.

andreea antonescu, traian spak, stefan
Andreea Antonescu și soțul său Traian Spak. Sursă foto: Cancan

Colega de trupă a Andreei Bălan s-a căsătorit cu Traian în 2011, timp în care au devenit părinții unei fetițe. Motivul pentru care ar fi decis să pună punct relației este distanța, deoarece Traian s-a mutat în America, unde și-a pus pe picioare propria afacere, iar Andreea a fost dornică să-și ducă mai departe cariera muzicală în România. Cântăreața și-a anunțat despărțirea de Traian spre sfârșitul anului 2019, după care a început să se afișeze cu Ștefan.

Actualul partener al vedetei, Ștefan Manolache este de meserie reporter și are 26 de ani, ceea ce înseamnă că între ei este o diferență de zece ani. De curând, cei doi s-au aflat în atenția presei, după ce Andreea Antonescu a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că este sechestrată de iubitul ei într-un apartament din Iași. Autoritățile care s-au deplasat la adresă, i-au găsit pe cei doi în stare de ebrietate și nevătămați. În consecință, cântăreața a fost amendată cu 4.000 de lei.

Problema este că acest incident neplăcut a ajuns și la urechile soțului său, Traian care s-a arătat foarte deranjat de ipostaza în care s-a afișat soția sa. Drept urmare, acesta să gândește să ceară custodia fiicei lor.

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, potrivit unor surse Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI