EXCLUSIV. Americanul din „La Bloc”, probleme financiare. A lucrat ca taximetrist, agent de asigurări și ghid turistic. „Acum stau acasă, altă soluție nu am”

Oana Pascaru 17.03.2021, 10:47

Vă mai amintiți de Emil Mitrache zis Americanul, din celebrul serial “La Bloc”? Șarmantul bărbat, care scotea bani și din piatră seacă și avea mare lipici la domnișoare sexy, nu o duce deloc bine pe plan financiar, la vreme de pandemie, fiind șomer.  Din ce trăiește acum? “Primesc bani din drepturile de autor, însă nu suficienți”, ne-a spus Emil, în exclusivitate pentru impact.ro

Americanul din „La Bloc” are probleme financiare serioase

Emil Mitrache duce dorul serialului  “La Bloc”, care i-a adus celebritatea. După colaborarea de succes cu televiziunea din Pache Protopopescu, actorul a mai bifat un contract și cu cei de la Prima TV, unde a jucat în producția tv “Nimeni nu-i perfect”. Apoi, pentru că nu a mai avut oferte în televiziune, a fost nevoit să se reprofileze.

Prin urmare, a devenit șofer de taxi Uber, cu propriul autoturism, pentru a aduce un ban în casă, pentru soție și cei doi copii ai lui, Teodor și Edi. De altfel, Emil a fost și primul artist care a solicitat concediu de paternitate, pentru îngrijirea micuților.

Americanul din
Americanul din „La Bloc” are probleme financiare serioase

”Acum stau acasă, altă soluție nu am! Taximetrie am mai făcut puțin, dar nu mai merită”.

Americanul a renunțat însă și la taximetrie, încercându-și norocul ca agent de asigurări. Însă, nici acest loc de muncă nu a fost cu noroc, așa că s-a făcut ghid pentru turiștii de peste hotare. Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile nu au mai mers bine, așa că a rămas șomer.

Contactat de reporterii Impact.ro, Emil Mitrache ne-a mărturisit că, în momentul de față, toate posturile sunt blocate și că nu are un loc de muncă. Speră, totuși, ca în câteva luni, lucrurile să își revină la normal: “În momentul de față nu merge absolut nimic. În perioada aceasta, nici turismul, nici spectacolele nu merg, nu vedeți ce se întâmplă cu actorii, ba se închide teatrul, ba se deschide, nu se știe nimic, de la o zi la alta. Acum stau acasă, altă soluție nu am!

A renunțat și la taximetrie

Taximetrie am mai făcut puțin, dar nu mai merită. Îți trebuie o mașină care să meargă pe gaz, să consume puțin, eu nu am mașina potrivită pentru așa ceva. Plus că noaptea nu se mai circulă, având în vedere deciziile luate de autorități, deci nici de aici nu mai ies bani. Pe lângă asta și piața este saturată de mașini. Multe persoane au mașini personale și le folosesc. Cât am făcut Uber nu am avut clienți care să îmi facă probleme, eu sunt o persoană sociabilă, șarmantă și nu am avut obstacole, dar am mai auzit de la diverși colegi că au avut tot felul de probleme cu persoanele pe care le luau să le ducă la destinația cerută, însă, pe mine, Dumnezeu a reușit să mă ferească de așa ceva! Nu am făcut noaptea taximetrie, poate și de asta”, ne-a mai povestit Americanul, din “La Bloc”.

Serialul în care a jucat se bucură și acum de succes pe micul ecran, așa că actorii din distribuție continuă să primească bani de la Credidam: “Primesc bani din drepturi de autor, însă nu suficienți pe cât ar trebui, chiar am avut și o discuție cu cei de acolo în legătură cu plata lor. Pot să zic că mi-am luat gândul și speranța din banii din drepturile de autor”.

Urmăriți Impact.ro și pe