Exclusiv. Alegerea dureroasă pe care a trebuit să o facă familia Reghecampf. Cum a renunțat fiul lui Reghe la mama lui

Alexandra Chivu 02.03.2020, 15:46
Exclusiv. Alegerea dureroasă pe care a trebuit să o facă familia Reghecampf. Cum a renunțat fiul lui Reghe la mama lui

Celebrul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf are o familie fericită alături de agentul de jucători Anamaria Prodan. Destinul i-a adus împreună, ambii lăsând în spate câte un mariaj eșuat. Și dacă despre excentrica impresară știm că are două fiice mari din prima căsnicie, despre ce s-a întâmplat în trecut cu fostul fotbalist nu cunoaștem prea multe detalii. Cert este că la mijloc a fost un copil care a avut de făcut o alegere dureroasă.

Alegerea dureroasă din familia Reghecampf. Cum a renunțat fiul lui Reghe la mama lui

Între 1998 și 2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu bastchetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fete, Rebecca și Sarah, pe care le-a născut în New Jersey, Statele Unite. Pe 14 iunie 2008 s-a căsătorit în Las Vegas cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, iar pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.

Exclusiv. Alegerea dureroasă pe care a trebuit să o facă familia Reghecampf. Cum a renunțat fiul lui Reghe la mama lui
Lurențiu Reghecampf și Mariana

Cei doi mai cresc împreună un băiat, Luca, copil din prima căsnicie a lui Laurențiu. Adolescentul a fost văzut rareori în sânul familiei Reghecampf, până acum 4 ani, când a făcut o alegere dificilă pentru un copil.

Sacrifiul și alegerea

Laurențiu Reghecampf și Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer, au fost căsătoriți timp de 14 ani, din 1994 până în anul 2008. Împreună au avut o fetiță, Ana-Lisa, care s-a stins din viață în anul 1998, la un an și patru luni, din cauza unei afecțiuni a inimii. Trei ani mai târziu a venit pe lume Luca. Mariajul lor a început să scârțâie. Căutând o viață paralelă, Reghe a ajuns la Anamaria Prodan, aceștia regăsindu-se după mulți ani. De altfel, situația se rezumă astfel: ea era despărțită, iar el căuta un motiv să plece de lângă mai vârstnica lui soție.

După un timp însă, Mariana nu s-a putut obișnui cu gândul că familia ei nu mai este întreagă, acuzând-o pe impresară de acest fapt. Apele s-au calmat, iar femeia s-a concentrat pe creșterea băiatului lor. Neliniștea și-a făcut loc în viața ei din nou, căci tânărul a fost pus în fața unei decizii dificile: mama sau tata? Băiatul a fost nevoit să aleagă alături de cine dorește să trăiască mai departe. În Germania, cu mama sa, ori în Dubai, alături de tată. De 4 ani l-a ales pe Reghe.

„La 14 ani, copilul a trebuit sa aleaga unde vrea sa traiasca mai departe. In Germania, alaturi de mama lui, fie in Dubai, alaturi de tata. L-a ales pe Laurențiu. Luca învață în Dubai și trăiește în lux. În vacanțe se mai duce la mama lui, cu care vorbește frecvent la telefon”, a declarat o sursă din apropierea familiei Reghecampf, pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe