Exclusiv: Adevărul nebănuit despre pastilele pe care le ia Margherita de la Clejani. Apropiații au dat-o de gol

Alexandra Andrei 05.06.2020, 13:40
Exclusiv: Adevărul nebănuit despre pastilele pe care le ia Margherita de la Clejani. Apropiații au dat-o de gol

Răsturnare de situație în cazul Margheritei. Deși s-a spus că fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani ar fi fost drogată în momentul în care a produs accidentul de mașină, în realitate, ea s-ar fi aflat sub infuența unor antidepresive puternice, pe care le-ar fi combinat cu pastile de slabit.

Adevărul nebănuit despre pastilele pe care le ia Margherita de la Clejani

În urmă cu o săptămână, Margherita a fost protagonista unui show de zile mari. Pe când se întorcea de la o petrecere, artista a intrat cu mașina într-un alt automobil, care era parcat regulamentar. La fața locului a sosit imediat un echipaj de poliție, iar ceea ce a urmat pare desprins din filme. În timpul discuției cu polițiștii, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a început să fie incoerentă și părea să aibă halucinații. Ea susținea că este vedetă la Holywood și că se află în mașină cu Johny Deep.

Exclusiv Adevărul nebănuit despre pastilele pe care le ia Margherita de la Clejani. Apropiații au dat-o de gol3
S-a aflat adevărul despre ce a consumat Margherita de la Clejani înainte să se urce la volan și să producă accidentul

Tinerei de 28 de ani i s-au făcut imediat un alcool test și un drug test. Primul a ieșit negativ, însă al doilea a fost pozitiv la heroină. Din acest motiv, cântăreața a fost dusă la INML, unde i s-a prelevat o mostră de sânge. Însă, reacțiile șocante nu se opresc aici. La câteva zile după acest incident, Margherita a observat că este urmărită de o echipă de paparazzi de la Antena 1, iar reacția ei a fost de-a dreptul tulburătoare: a început să îi înjure și să îi lovească pe membrii echipei, deși aceștia îi cereau să se liniștească, pentru că ei au venit cu gânduri bune.

Familia susține că Marga ia antidepresive, nu heroină

După acest epiosod bulversant, Margherita a avut câteva zile de tăcere, apoi a început să stea de vorbă cu presa, asigurându-și fanii că nu se droghează și este împotriva acestor practici nesănătoase. Mai mult, familia acesteia a dat o explicație destul de ciudată apropiaților.

“Viorica spune că Marga nu se droghează, ci ia pastile antidepresive prescrise de un psihiatru, combinate cu pastile de slăbit. Și că de aceea ar fi avut acele stări de icoerență și agresivitate. Noi nu mai știm ce să credem, nu prea ne încredem în această ipoteză. Jumătate de populație ia anti-depresive, însă nu au asemenea halucinații. Există posibilitatea să fie adevărat, dar există posibilitatea și ca asta să fie o strategie pentru a încerca să reabiliteze imaginea Margăi. Viorica nu a recunoscut nici până în ziua de astăzi că Fulgy se droghează, desi un judecător a dictat o sentință conform căreia el trebuie să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. Deci nu există niciun dubiu. Dacă analizăm comportamentul copiilor vom observa că este la fel. Agitație, agresivitate, ambii cred că sunt cei mai tari din România și că nimeni nu le poate face nimic”, a mărturisit o sursă din anturajul familiei Clejani pentru Impact.ro.