Exclusiv: Adevăratul motiv pentru care Ioana Marcu nu l-a părăsit pe Marica, după infidelitatea lui. Cine a intervenit, de fapt, pentru fostul fotbalist

Alexandra Andrei 08.05.2020, 10:06
Exclusiv: Adevăratul motiv pentru care Ioana Marcu nu l-a părăsit pe Marica, după infidelitatea lui. Cine a intervenit, de fapt, pentru fostul fotbalist

Ciprian Marica și iubita lui trec prin momente grele, după ce în presa din România și în cea internațională circulă un filmuleț în care acesta este surprins într-un hotel din Cluj, alături de soția prietenului său.

Adevăratul motiv pentru care Ioana Marcu nu l-a părăsit pe Marica, după infidelitatea bărbatului

În urmă cu o săptămână, Ciprian Marica s-a trezit în centrul unui scandal amoros, după ce în presă au apărut imagini în care fostul fotbalist apare într-un hotel din Cluj, alături de Ana, o femeie măritată, mamă a doi copii. Filmarea a fost făcută chiar de soțul încornorat, Florin Muntean, prieten al lui Marica. După sute de articole apărute în presă pe acest subiect, fostul fotbalist a hotărât să ia atitudine și să își ceară scuze public familiei sale. Acesta nu a negat nicio clipă infidelitatea și are regrete.

“Mi-am trăit cariera între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?

Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, înjurii sau “sfaturi”. Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati. Aveti grija de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!”, a scris cunoscutul fotbalist, pe Facebook.

Exclusiv Adevăratul motiv pentru care Ioana Marcu nu l-a părăsit pe Marica, după infidelitatea bărbatului. Cine a intervenit, de fapt, pentru fostul fotbalist
Soții Chivu ar fi intervenit în centrul scandalului dintre Ioana Marcu și Ciprian Marica

Cine a intervenit, de fapt, pentru fostul fotbalist

Relația lui Ciprian Marica, cu Ioana, a fost salvată de soții Chivu. Infidelitatea fostului fotbalist a avut loc anul trecut, în luna august. După ce totul a fost dat în vileag, Marica și mama copiilor săi, Ioana, s-au certat puternic. Tânăra, de profesie medic, chiar a amenințat că își va lua copiii și se va muta din casa acestuia. Cea care a reușit să o facă să se răzgândească a fost chiar Adelina, soția lui Cristi Chivu și nașa băieților cuplului Ciprian-Ioana.

“Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana săînțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap”, au mărturisit apropiați ai cuplului, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...