Ciprian Marica și Ioana s-au despărțit? Ce a postat frumoasa blondă pe Facebook

Redacția IMPACT / 06.05.2020, 15:54
Ciprian Marica și Ioana s-au despărțit? Ce a postat frumoasa blondă pe Facebook

Ciprian Marica a oferit un punct de vedere oficial, cu doar o zi în urmă. De această dată s-a aflat că fostul fotbalist și partenera lui ar fi pus capăt relației lor. Aceasta decizie surprinzătoare ar fi putut veni după ce s-a aflat că sportivul a avut o amantă, în vara anului trecut, pe Ana Muntean, alături de care a și fost filmat.

Ciprian Marica și Ioana s-au despărțit? Ce a postat frumoasa blondă pe Facebook

Ciprian Marica se confruntă cu o situație fără precedent și are de-a face cu probleme de ordin amoros. Cunoscutul sportiv ce a activat cândva și în echipa națională de fotbal a oferit un punct de vedere, marți, prin intermediul rețelelor sociale. Deși nu a spus prea multe despre “amantlâcul” în care s-a văzut învăluit și nici nu a menționat numele Anei Muntean, fostul jucător de fotbal a făcut mai multe precizări despre cariera lui.

Ciprian Marica și Ioana s-au despărțit Ce a postat frumoasa blondă pe Facebook
Ioana Marcu a postat o serie de poze în mediul online, alături de băiețeii săi

Chit la scurt timp după ce filmarea cu Ciprian Marica și amanta lui a făcut furori în mediul online Ioana s-a arătat deschisă posibilității să îl ierte, acum lucrurile nu mai par atât de sigure între cei doi. Prins în fapt cu o altă femeie, într-un hotel din Cluj, în vara anului trecut, imaginile i-au dat în mod cert de gândit Ioanei Marcu. Este cunoscut că sportivul are doi copii împreună cu superba blondă. Totodată, ei formează un cuplu de mai bine de trei ani și părea că le merge bine, până la episodul nefericit, petrecut și de curând.

Lucrurile nu par să mai fie atât de sigure între Ciprian Marica și Ioana, mama băieților săi. Blonda ar fi decis să recurgă la o altă variantă, după ce fostul jucător de fotbal a călcat strâmb în relația lor.

“Dar unde este soțul?”, a fost întrebată Ioana, de către prietenii virtuali, după ce a postat în mediul online mai multe poze doar cu ea și copiii, de această dată. Mulți au fost de părere că cei doi ar fi luat cel puțin o pauză după episodul amoros, când Ciprian Marica a fost prins doar în prosop, de către soțul gelos al Anei Muntean, potrivit cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI