Exclusiv: Acuzații șocante la adresa soției lui Alin Oprea. „A luat 20.000 de euro de la Alin ca să-și întrețină amantul”

Alexandra Andrei 02.09.2020, 20:17
Exclusiv: Acuzații șocante la adresa soției lui Alin Oprea. „A luat 20.000 de euro de la Alin ca să-și întrețină amantul”

Divorțul dintre Alin și Larisa Oprea a adus în prim plan mai multe detalii din trecutul cuplului. Deși pare că Alin este cel care a trădat și a făcut ca mariajul să se destrame, în realitate existau probleme pe care și Larisa le-a creat. Soția artistului ar fi folosit o sumă generoasă de bani pentru a-și întreține amantul.

Larisa Oprea și-a deschis o afacere pentru a fi aproape de amant

Despărțirea dintre cei doi soți a venit ca o veste fulgerătoare. Nimeni nu se aștepta ca Alin și Larisa Oprea să ajungă la divorț după o căsnicie de 23 de ani. Din păcate, lucrurile dintre ei nu se mai pot repara, iar tot ce le-a mai rămas este să cadă la o înțelegere în fața judecătorilor.

Totuși, în timp ce mulți să grăbesc să îl acuze pe Alin de faptul că și-a trădat soția, apărând deja cu o nouă femeie, Larisa a avut și ea o influență în această despărțire. Se pare că soția lui Alin ar fi deschis o sală de sport, în 2014, pentru a fi mai aproape de amant. Potrivit surselor noastre, Larisa a apelat la soțul său pentru suma de 20.000 de euro, investită în sala de sport.

„În 2014, ea și-a deschis o sală, High Life Gym. A dat 20.000 de euro pentru amenajarea spatiului. Pe banii lui Alin, desigur, pentru ca ea nu a fost salariată niciodată. A avut loc inaugurarea, iar Larisa a început să facă turul televiziunilor și al ziarelor, pentru a promova sala. Nu singură, ci alături de antrenorul vedetă, care s-a dovedit a fi chiar amantul ei. Un bărbat tânăr, șarmant, pe care Larisa l-a prezentat inclusiv copiilor ei”, au declarat surse apropiate familiei, pentru impact.ro.

Larisa Oprea a avut o relație cu antrenorul de fitness al sălii deținute de ea
Larisa Oprea a avut o relație cu antrenorul de fitness al sălii deținute de ea

Alin Oprea a dezvăluit cine este noua sa iubită

După o căsnicie eșuată pentru care se află încă în divorț, Alin Oprea a ales să își vadă mai departe de viață. Astfel, artistul a vorbit într-o emisiune de la Antena Stars despre noua prezență feminină din viața sa. Alin a mărturisit că este extrem de fericit în noua relație. 

„Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o. Nu eram în starea psihică mentală și necesară. Pratic, hotărâsem să rămân singur. Nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape.”, a povestit Alin Oprea la Antena Stars.

De asemenea, artistul a dezvăluit că femeia alături de care și-a găsit liniștea este o doamnă respectabilă, care are afaceri în zona imobiliară.

„Este iubita mea, nu e amanta mea, așa cum se spune. Nu e o brunetă focoasă. Este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară. Nu a făcut videochat și alte nebuneli și nu are așa ceva. De asemenea, nu a fost și nu este patroană de videochat”, a mai spus Alin Oprea în cadrul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe