EURO 2020 | România – Norvegia, meci crucial pentru calificarea tricolorilor: de ce nu va juca naționala cu tribunele goale

Alexandru Ioanid 14.10.2019, 11:50
EURO 2020 | România – Norvegia, meci crucial pentru calificarea tricolorilor: de ce nu va juca naționala cu tribunele goale

România joacă, marți, împotriva Norvegiei un meci crucial pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal EURO 2020. După incidentele de la meciul cu Spania, naționala a fost pedepsită să joace fără spectatori. Totuși, zeci de mii de scaune de pe Arena Națională vor fi ocupate.

Naționala României joacă, marți, de la ora 21:45, un meci extrem de important pentru calificarea la turneul final EURO 2020. Tricolorii antrenați de Cosmin Contra primesc vizita norvegienilor, la trei zile după meciul din Feroe.

Sâmbătă, tricolorii au reușit să învingă Insulele Feroe cu scorul de 3 la 0. Dar partida a fost una ușoară, cu un adversar extrem de slab.Meciul cu Norvegia este unul crucial la calificarea la EURO 2020.

Naționala lui Contra trebuie să învingă pentru a putea spera la locul al doilea în grupa F, primul loc fiind deja adjudecat de Spania.

EURO 2020 | România – Norvegia, meci crucial pentru calificare

Meciul cu Norvegia se va desfășura fără spectatori. Așa a decis UEFA, care a sancționat România după incidentele din meciul cu Spania.

Atunci, momentul de reculegere de la începutul partidei a fost stricat de suporterii de la peluză, care au scandat și au aruncat cu torțe și petarde în teren. De asemenea, în timpul meciului, mai mulți suporteri au intrat pe teren.

Totuși, Federația Română de Fotbal a primit aprobare pentru a-i lăsa în tribune pe minorii sub 14 ani. Astfel, aproximativ 30.000 de copii se vor afla în tribune, un număr record pentru un astfel de meci.

Meciul România – Norvegia se joacă marți, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București. Mijlocașul naționalei, Ianis Hagi, a postat un mesaj înainte de această partidă extrem de importantă.

„Numărul 10 şi tricoul naţionalei. O mândrie uriaşă care mă obligă să dau totul pe teren pentru România. Lupta pentru calificare continuă şi acum gândul şi energia noastră este îndreptată spre meciul cu Norvegia. Hai, România!”, a scris Ianis Hagi.

Pentru meciul cu Norvegia, Cosmin Contra nu se poate baza pe Dragoș Grigore și Vlad Chiricheș. Aceștia s-au accidentat și vor fi înlocuiți în lot de Andrei Burcă și Iulian Cristea.

Cum arată clasamentul din grupa F înainte de meciul cu Norvegia:

Clasament Grupa F EURO 2020

Urmăriți Impact.ro și pe