EXCLUSIV

Eugenia Șerban a învins cancerul. Actrița de telenovele vrea din nou pe scenă: “Nu am vrut să știe nimeni”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 05.06.2021, 12:43

Celebra actriță de telenovele Eugenia Șerban și-a revenit spectaculos, la un an după ce fusese diagnosticată cu temutul cancer și a trecut prin două operații complicate. Contactată de reporterii Impact.ro, artista ne-a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare  revenirea pe scenă, în spectacolele de teatru: “Din iunie încep activitatea!”.

”Mă simt mult mai bine. Merg în continuare la control medicale”

Eugenia Șerban a trecut peste ce a fost mai greu, iar acum este un munte de optimism:

Mă simt mult mai bine. Merg în continuare la control medicale, doar când trebuie. Momentan stau acasă, nu joc. Abia din iunie o să încep activitatea. Se pare că acest domeniu, numit: a infectat cel mai tare activitatea, ne-a spus Eugenia Șerban, pentru impact.ro.

Actrița Eugenia Șerban a învins cancerul și își dorește să revină pe scenă
Actrița a trecut printr-o perioadă cumplită

”Am aflat că am cancer ginecologic și două tumori la sâni”

Actrița a povestit despre problemele grave de sănătate, prin care a trecut:

N-a fost ușor la început, pentru că oricine aude cuvântul cancer îl asociază cu moartea. Abia pe urmă am prins curaj și înveți să lupți. Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină, o dată pe an. Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și, în ziua în care făcea și o biopsie  brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân. A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sâni.

”Fără prieteni, nu aș fi rezistat, nu aș fi putut învinge boala”

Prietenii i-au fost alături:

Nu am vrut să știe nimeni. Erau doar câțiva oameni acolo care știau. Doctorul meu, de la Spitalul Colentina, care stătea săracul cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie. M-ar fi doborât psihic, dacă aș fi spus, atunci, în perioada aia, că am cancer,  apăream în toate ziarele. Fără prieteni, nu aș fi rezistat, nu aș fi putut învinge boala. Vin pa mine, le-am făcut plăcintă cu dovleac, mâncare de arpagic cu pui, plăcintă cu brânză dulce, gusturile copilăriei.

Actrița Eugenia Șerban a învins cancerul și își dorește să revină pe scenă
Implanturile mamare i-au dat bătăi de cap

A avut mari probleme, din cauza silicoanelor: ”Trebuie proteză mamară”

Actriţa Eugenia Şerban a avut mari probleme, din cauza implantului mamar, făcut în Italia, la vârsta de 29 de ani:

Silicoanele erau perfecte. Puteam să le mai ţin încă 20 de ani. Când m-am operat, eram foarte slabă. Mai târziu, după ce am pus pe mine nişte kilograme, aveam sânii foarte voluminoşi, mă făceau să par prea masivă pe micul ecran şi am făcut o operaţie pentru scoaterea silicoanelor, povestea Eugenia Şerban, în emisiunea „Conferinţa de presă”, de la Antena 2.

Intervenţia de înlăturare a silicoanelor a fost efectuată într-o clinică privată din Bucureşti. După operaţie, au apărut problemele grave de sănătate: dureri insuportabile, necrozarea sânilor.

La unul dintre sâni, necroza este totală, iar la celălalt, pe jumătate. Singura soluţie este să suport o operaţie prin care trece o femeie cu cancer la sân. Trebuie eliminat tot ţesutul afectat, apoi pusă proteză mamară.

Urmăriți Impact.ro și pe