EXCLUSIV

Eugenia Șerban are ajutor de nădejde de Crăciun. Ce e obligată să facă pentru fiul său. „E disperat după ele” VIDEO EXCLUSIV

Ana Maria Păsat, Diana Dumitrache 20.12.2022, 19:22

Actrița se va bucura de prezența mamei, de Sărbători, femeia alegând să rămână în țară și să nu plece în Canada, la celelalte fiice. Eugenia Șerban a mărturisit, în exclusivitate pentru Impact.ro, că de data aceasta va găti mai puțin ca odinioară, că va face sarmalele, pe care fiul său le adoră, iar de cozonaci se va ocupa mama ei.

A învins de două ori cancerul

Actrița Eugenia Șerban, în vârstă de 53 de ani, va avea parte de Sărbători ceva mai liniștite ca-n anii precedenți. A învins de două ori cancerul, se simte bine, iar de Crăciun o va avea alături pe mama sa, care a ales să rămână în România și să nu plece în Canada, la celelalte fiice.

Dat fiind faptul că și-a crescut copilul singură, de când acesta avea trei ani, actrița obișnuiește să petreacă timp în bucătărie, doar că în acest an va găti mai puțin ca de obicei:

„De obicei, nu-mi fac planuri de Sărbători. Crăciunul îl fac cu mama, în familie, pentru că acum e în țară. De Paște, ea a fost la surori, în Canada.

Mama gătește la ea, eu, la mine. Cu siguranță, voi face sarmalele, fiul e disperat după ele, dar și salată de beuf. Voi găti mai puțin ca pe vremuri. Cozonacii îi face mereu mama, când e în țară. Niciodată ai mei nu or să ias ca ai ei”, a spus actrița, care nu ne-a ascuns faptul că are o relație specială cu cea care i-a dat viață.

„Mă iubesc pe mine, în primul rând”

Actrița a adăugat că în prezent se simte bine și că este optimistă, după ce a învins cancerul:

„Nu fac nimic special, nu fac sport, pentru a mă menține în formă. În primul rând mă iubesc pe mine”, a completat aceasta.

Eugenia Șerban a aflat că are cancer la un banal control de rutină, și a suferit apoi o intervenție chirurgicală care a durat peste 12 ore:

„Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lumea asta să facă acele controale de rutină, o dată pe an. Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și, în ziua în care făcea și o biopsie, brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân. A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sâni”, declara Eugenia Șerban, în acea perioadă de timp.

Nu se vede încă bunică

În prezent, Eugenia Șerban locuiește singură, întrucât fiul, acum în vârstă de 30 de ani, stă cu iubita lui, cu care actrița spune că se înțelege chiar mai bine decât cu el. Cu toate acestea, nu se vede încă bunică:

„Dacă o să se întâmple, vom vedea. El face 30 de ani și are o relație de zece ani. Se poate întâmpla oricând. Cu ea mă înțeleg foarte bine. Aș putea spune că chiar mai bine decât cu el. E echilibrul lui”, ne-a mai spus actrița.

Citește și Cum mergea Eugenia Șerban la şedinţele de chimioterapie. Actriţa era „cea mai frumoasă cheală”: „Aranjată, fardată, cu peruca impecabilă” (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe