Eşti plătit ca să renunţi o zi la telefonul mobil. Compania oferă sume frumoase de bani angajaţilor

Stan Filon, Mihai Cheleș 29.03.2021, 08:06
Eşti plătit ca să renunţi o zi la telefonul mobil. Compania oferă sume frumoase de bani angajaţilor

O companie a lansat o provocare de zile mari! Te plătește pentru a renunța la telefonul mobil, la televizor, la laptop, la tehnologie, în general. Iar suma nu este una deloc de neglijat! Dar mai poate cineva renunța în zilele noastre la tehnologie?

Eşti plătit ca să renunţi o zi la telefonul mobil

Provocarea a fost lansată de Reviews.org, o companie care testează servicii şi produse pentru casă. Aceasta propune o adevărată detoxifiere digitală, scrie CNN. Compania va plăti celor care acceptă provocarea şi sunt selectaţi după ce aplică pe platformă, peste 2.000 de dolari pentru a rezista o zi întreaga fără ecrane. ”Dacă îţi doreşti să scapi de dispozitivele digitale pe caare le foloseşti pentru o zi şi ai nevoie să fii plătit pentru a face asta, este oportunitatea perfectă pentru tine”, au scris reprezentanţii companiei pe website-ul acesteia.

Dar care sunt condiţiile de participare? Pentru a decide cine va participa la acest program compania are un chestionar de înscriere, iar selecția va fi una dură. ”Cunoşti oare prea multe detalii despre cunoştinţele tale din social media?” este una dintre întrebările la care trebuie să participe viitorii posibili participanți. Candidatul ideal este cel care este în mod clar pasionat de tehnologie dar și deschis provocărilor. Cei selecţionaţi pentru a participa la acest experiment, de fapt, nu vor trebui doar să promită că nu vor mai folosi telefoanele pentru o zi, ci şi televizoarele, consolele de gaming, computerele, ceasurile inteligente, cât şi dispozitivele inteligente ale casei.

Esti platit să renunti o zi la telefonul mobil
Esti platit să renunti o zi la telefonul mobil

Candidații vor primi un seif în care să-și închidă o parte din tehnologie

Candidații selectați vor primi seifuri pentru a-şi depozita dispozitivele pentru 24 de ore precum şi un card Amazon în valoare de 200 de dolari pentru a cumpăra lucruri esențiale pentru ziua respectivă. Cum fiecare dintre noi sntem obișnuiți să trimitem mesaje text, compania respectivă propune ca din banii respectivi să ne cumpărăm o mașină de scris pentru a putea trimite scrisori sau chiar hârtie pentru a scrie de mână. Ca o alternativă la selfie, compania își învață viitorii clienși să-și cumpere pensule și acuarele.

Chiar dacă pare foarte interesant și s-ar înscrie pentru acest experiment inedit foarte multe persoane din toate colțurile lumii, acest studiu nu poate fi făcut decât în Statele Unite, însă fiecare poate trece la o astfel de cură de detoxifiere digitală, iar câștigul ar fi timpul prețios petrecut alături de cei dragi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...