Este sau nu iubita lui Daniel Pancu însărcinată? Andra Teodorescu, primele declaraţii despre sarcină

Andrei Cezar, Mirabela Năstase 23.07.2021, 12:47

Iubita lui Daniel Pancu dă cărțile pe față. În urma zvopnurilor apărute, Andra Teodorescu a oferit un răspuns clar cu privire la posibilitatea ca cei doi să devină părinți în viitorul apropiat.

Este sau nu iubita lui Daniel Pancu însărcinată? Andra Teodorescu, primele declaraţii despre sarcină

Daniel Pancu și Andra Teodorescu se cunosc de aproape două decenii, însă formează un cuplu de mai puțin de doi ani. ”Pnacone” a fost căsătorit până de curând cu Mihaela Stanciu, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Împreună au doi copii, o fată și un băiat. La începutul acestui ani, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri diferite și au divorțat.

Rapidistul s-a întors în brațele actualei partenere, Andra, alături de care pare să își fi găsit fericirea.

Acum construim şi recuperăm timpul pierdut. Aş putea să vă spun că ne iubim şi mai mult şi că Daniel e un bărbat romantic, care-mi aduce aproape în fiecare zi buchete de flori. Dar mă opresc aici, fiindcă unele lucruri ţin strict de intimitatea noastră”, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro Andra Teodorescu.

De curând s-a vorbit îndelung despre o posibilă sarcină a fostului fotomodel. Iubita lui ”Pancone” a declarat pentru publicația noastră că este doar un zvon și nu o realitate și că totul a pornit de la o concluzie greșită trasă de apropiații săi.

Trebuie să vă spun că nu sunt însărcinată. Am văzut că mulţi s-au grăbit să anunţe ştirea cum că vom fi părinţi, dar, momentan, nu este cazul. Pur şi simplu, nu sunt însărcinată. Cel mai recent control al meu a făcut lumină în acest caz”, ne-a mai precizat Andra.

Este sau nu iubita lui Daniel Pancu insarcinata? Andra Teodorescu, primele declaratii despre sarcina
Este sau nu iubita lui Daniel Pancu insarcinata? Andra Teodorescu, primele declaratii despre sarcina

”Copilul o sa urmeze”

Zvonurile privind sarcina au fost alimentate, așa cum ne-a recunoscut chiar Andra, de faptul că în ultima perioadă a ”pus puțină burtică”.

Da, recunosc, am parcă un început de burtică, dar mi se trage de la faptul că m-am îngrăşat puţin. Asta, deşi fac constant sport, şi eu, şi Daniel. Aproape zilnic merg la sală şi încerc să am grijă de silueta mea, dar uneori mai apar şi mici impedimente”, a adăugat Andra.

Andra Teodorescu și Daniel Pancu nu exclud însă posibilitatea ca în viitor să aibă un copil.

Copilul o să urmeze. E un lucru firesc în relaţia noastră şi nu văd de ce povestea noastră de dragoste s-ar scrie diferit”, mai spune aceeaşi Andra Teodorescu.

Urmăriți Impact.ro și pe