EXCLUSIV. Cu cine și-a refăcut Daniel Pancu viața după divorț. Până și fosta soție i-a luat apărarea

Radu Oprișan 03.10.2020, 15:04

Daniel Pancu a divorțat anul trecut de Mihaela, femeia cu care are doi copii, o fată și un băiat. La începutul acestui an, el a decis să-și asume relația pe care o are cu fostul fotomodel Andra Teodorescu. Pe vremea când încă era președinte la Rapid, Daniel s-a mutat cu Andra în vila pe care aceasta o deține în Pipera, comportându-se ca un adevărat cuplu.

Daniel Pancu, poveste de dragoste alături de Andra

Din momentul în care Pancu a preluat-o ca antrenor pe Poli Iași, Andra și-a pus afacerile din București pe hold și s-a mutat la Iași pentru a fi alături de iubitul său. Cei doi s-au afișat în oraș, s-au pozat în locurile pitorești din Iași și au postat fără reținere pozele pe Facebook. De asemenea, fotografiile publicate devoalează faptul că au fost împreună la mare.

Apropiații cuplului povestesc că Andra îl echilibrează mult pe Pancu, cunoscutele sale escapade bahice, care i-au creat numeroase probleme în căsnicie și în carieră, s-au redus către zero! Cei doi fac sport împreună și se motivează să își controleze strict alimentația. Surse din preajma lui Pancu povestesc că deși trăiește o poveste aproape perfectă, tânărul antrenor al lui Poli suferă enorm după cei doi copii pe care-i are cu Mihaela, fosta nevastă.

Apărat de soție, care e sora fostului său coleg

În momentul  în care presa sportivă a sugerat că Daniel și-ar fi părăsit familia pentru Andra, fosta soție a făcut o mutare absolut surprinzătoare: a postat un mesaj pe Facebook în care dezminte zvonul. Mai mult, Mihaela a ținut să precizeze că ea a decis să divorțeze, singura săgeată fiind fraza în care sugerează că Daniel a început relația cu Andra din timpul căsniciei.

Pancu si fosta sotie, Mihaela

Mihaela, fosta soție a lui Pancu, este sora fostului fotbalist de legendă al Rapidului, Nicolae Stanciu. Așadar, Pancu era căsătorit cu sora fostului său coleg de echipă, cei doi foști campioni cu Rapidul lui Mircea Lucescu. Contrar așteptărilor, spre deosebire de celebrii cumnați din fotbal Hagi și Popescu, Pancu și Stanciu nu au o relație bună, ironizându-se de câte ori au ocazia.

Cine este Andra Teodorescu

Andra, 42 de ani, femeia care-i este acum alături lui Daniel Pancu, e un fost fotomodel și unul dintre primii iepurași Playboy. După ce s-a retras din lumea modei, ea a devenit o afaceristă de succes. A pus pe picioare o firmă de impresariat și de organizări de evenimente care îi aduce satisfacții profesionale și îi asigură un trai la limita luxului.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe