Este oficial! Festivalul Untold se va organiza anul acesta. Când va avea loc

Nicu Stan 07.06.2021, 16:36
Este oficial! Festivalul Untold se va organiza anul acesta. Când va avea loc

Este oficial! Festivalul Untold se va organiza anul acesta. Când va avea loc și de când vor fi puse în vânzare biletele, vedeți în articolul de mai jos.

Vești bune. Festivalul Untold se organizează în acest an. Cât va costa un bilet

Este oficial! Festivalul Untold se va organiza anul acesta. Festivalul va avea loc între 9 și 12 septembrie 2021 în Cluj Napoca.

”Untolders, mâinile sus! Este oficial! 9-12 septembrie 2021. Cluj Napoca. Transilvania”, este anunțul de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

UNTOLD 2021 de desfasoara la Cluj Napoca
UNTOLD 2021 de desfasoara la Cluj Napoca

Festivalul UNTOLD, așteptat cu nerăbdare

”Doamne, cât am așteptat acest moment! E oficial și e aici! UNTOLD 2021! Joi, 10 iunie, poți cumpără unul din primele bilete din acest an! PS: nu uitați de cazări, în caz că v-ați ieșit din mâna, după pauză asta lungă…” a precizat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Astfel, viitorii participanți vor putea cumpăra bilete la celebrul Festival începând cu joi 10 iunie. Fiecare bilet va costa 149 euro plus taxe, iar începând de astăzi, 7 iunie, fanii festivalului care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a cumpăra abonamente pentru ediția din acest an, potrivit organizatorilor.

Organizatorii promit un eveniment sigur

Reprezentanții festivalului care se va desfășura la Cluj anunță că au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru persoanele vaccinate, testate sau cei care au anticorpi, adică care au trecut prin boală. În plus, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde-Covid 19 care asigură intrarea în baza acelorași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR).

Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor Untold, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii”, promit organizatorii.

Sute de mii de participanți, așteptați la UNTOLD

În acest fel, organizatorul UNTOLD așteaptă sute de mii de persoane pentru patriu zile și patru nopți de distracție totală.

”Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!”, se mai arată în comunicatul transmis, luni, de organizatorii așteptatului eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe