Emisiunea lui Denise Rifai care a fost scoasă de pe post. Un personaj celebru s-a revoltat

Ioana Bucur 28.02.2022, 14:22
Emisiunea lui Denise Rifai care a fost scoasă de pe post. Un personaj celebru s-a revoltat

De când a ajuns la Kanal D și a dat startul proiectului „40 de întrebări”, publicul din România a fost fascinat, urmărind cu interes fiecare ediție ce aduce în fața jurnalistei nume importante din spațiul public. Săptămâna aceasta, fanii au avut parte de o surpriză neplăcută. Prezentată ca fiind „o ediție de senzație”, aceasta este emisiunea lui Denise Rifai care a fost scoasă de pe post. Reacțiile nu au întârziat să apară, un personaj celebru exprimându-și revolta.

Emisiunea lui Denise Rifai care a fost scoasă de pe post

Duminică seara, fanii emisiunii prezentate de Denise Rifai s-au pregătit pentru o nouă ediție a show-ului care îi pune în fața a 40 de întrebări pe invitații care acceptă provocarea jurnalistei. Doar că, de la ora 22:30, Kanal D a difuzat o ediție în reluare.

Anunțată ca fiind o „ediție de senzație”, emisiunea lui Denise Rifai care a fost scoasă de pe post ar fi avut-o ca invitat special pe Diana Șoșoacă. În comunicatul de presă transmis de reprezentanții televiziunii încă de joi erau dezvăluite și câteva dintre întrebările la care urma să răspundă: „Căutați sprijin rusesc?”, „V-ați vaccinat pe furiș?”, „V-a fost vreodată rușine de ce ați făcut?”, sunt doar câteva exemple.

Cu toate că, până la această oră, nici Denise Rifai, nici reprezentanții Kanal D nu au comentat decizia de a nu difuza ediția, motivul ar putea fi strâns legat de comentariile făcute de Șoșoacă de la izbucnirea invaziei din Ucraina.

Pe pagina sa de Facebook, Diana Șoșoacă a avut, în ultimele zile, numeroase mesaje împotriva țării vecine, susținând chiar că nu ar exista niciun conflict armat şi a postând imagini de pe webcam-urile din Kiev.

Senatoarea și-a exprimat revolta cu privire la decizia Kanal D pe aceeași platformă de socia media: „Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret şi am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează!”, a scris aceasta.

Emisiunea lui Denise Rifai care a fost scoasă de pe post. Un personaj celebru s-a revoltat

„Mi-aș face mie rău”

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Denise Rifai a fost întrebată dacă a renunțat vreodată la întrebări sau la subiecte pentru a ajuta vreun invitat cu care avea o relație mai apropiată în spatele camerelor de filmat. Fără să ezite, prezentatoarea a spus că nu a făcut asta niciodată.

„Dacă eu nu aș da o întrebare, dacă eu nu aș pune o întrebare, în încercarea a a-l ajuta pe un invitat care îmi e drag, mi-aș face mie rău și i-aș face și lui foarte mult rău”, a explicat Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...