Emisiunea care făcea furori la începutul anilor 2000 revine la TV. La ce post va putea fi urmărită și cine este prezentatorul

Badea Violeta 24.03.2023, 21:50
Emisiunea care făcea furori la începutul anilor 2000 revine la TV. La ce post va putea fi urmărită și cine este prezentatorul

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV din anii 2000 revine pe micile ecrane, spre bucuria telespectatorilor. La fel ca și în trecut, show-ul va fi prezentat de Andrei Duban. Simpaticul moderator este pregătit să se întâlnească, în curând, cu viitorii săi invitați. Iată depre ce emisiune este vorba și la ce post va putea fi urmărită!

Ce emisiune revine pe micile ecrane

Unul dintre cele mai apreciate show-uri din România este pe cale să se întoarcă pe micile ecrane. Este vorba despre „Banc Show”, celebra emisiune pe care Prima TV a mai difuzat-o și în trecut.

De data aceasta, însă, show-ul se va putea vedea la televiziunea Prima Comedy, parte a grupului Clever Media. În schimb, prezentator va fi același Andrei Duban.

De curând, postul de comedie al cărui slogan este „don’t worry, be comedy” a anunțat grila de toamnă. Telespectatorii îl vor putea revedea pe legendarul comediant Charlie Chaplin. De asemenea, aceștia vor putea urmări producţia britanică IT-eambuilding, notează paginademedia.ro.

„BANC show este ceea ce trăieşte România de la Revoluţie încoace. Este normal să se concretizeze într-o emisiune, pentru că ceea ce trăim, din păcate, noi, românii, este un banc.

Câteodată un banc prost, câteodată un banc sec, câteodată un banc bun. Dar, important e să se finalizeze cu râs, pentru că doar prin râs ne putem salva.

Nu va fi un show cu gradene pline de public, cu balet, cu invitaţi nenumăraţi, cu juriu. O vom lua ca pe un studio de podcast, că tot e la modă, cu un invitat cu care vom dezbate, pe umor, tema zilei” a declarat Andrei Duban.

Citește și Cum cucerea „Regele bancurilor” fetele, în anii comunismului. Andrei Duban deținea rețeta succesului: „Toți aveam o Dacie. Diferența o făcea umorul!”. EXCLUSIV!

Andrei Duban
Andrei Duban

Cum arată grila de toamnă Prima Comedy?

Prima Comedy şi-a anunţat grila de toamnă, astfel de luni până joi, de la 19:30, postul de televiziune va difuza un serial ce a scris istorie. Este vorba despre Arabela.

De la 20:00, telespectatorii îl vor putea vedea pe Gary, dar şi pe soţia acestuia. Serialul de comedie „Bună seara, iubito!” va stârni, fără dar și poate, hohote de râs în casele românilor.

De la 21:00, regele comediei, Benny Hill, va face senzație, așa cum a făcut întotdeauna. O oră mai târziu se va difuza emisiunea „Banc Show”, iar, după miezul nopţii, românii vor putea urmări serialul IT-eambuilding.

Citește și Cum reacționează Andrei Duban când bărbații întorc capul după soția sa. Grațiela e o apariție răvășitoare. „Era mai gelos”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...