Emisiunea care a dispărut complet din grila Pro TV, deși au lucrat la ea Bobonete sau Antonia. Doar 5 ediții a rezistat pe post!

Emanuela Pană 03.08.2021, 13:26
Emisiunea care a dispărut complet din grila Pro TV, deși au lucrat la ea Bobonete sau Antonia. Doar 5 ediții a rezistat pe post!

Șefii Pro TV au decis ca emisiunea a cărei gazdă era îndrăgitul Mihai Bobonete să nu mai vadă lumina zilei niciodată, după 5 sezoane în care s-a lucrat la ea, întrucât se pare că nu era amuzantă deloc. Emisiunea a înregistrat constant o audiență scăzută, în ciuda faptului că a avut invitați precum Antonia, Fuego, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor.

Emisiunea care a dispărut complet din grila Pro TV

Vă mai aduceți aminte de „Falsez pentru tine“, emisiunea moderată de Mihai Bobonete? În ciuda faptului că dă viață unuia dintre cele mai apreciate personaje din serialul de succes „Las Fierbinți“, difuzat de Pro TV, Bobonete a rămas fără emisiune, întrucât s-a constatat că n-a fost pe placul publicului. Capii televiziunii din Pache Protopopescu l-au scos de pe post, cu emisiune cu tot, pentru că audiențele nu au fost deloc satisfăcătoare.

Deși a fost intens promovată, emisiunea „Falsez pentru tine“ nu a rezistat decât 5 ediții pe post. Ultima ediție a show-ului de muzică și mister a fost difuzată anul trecut, după ce timp de aproape doi ani nu i s-a găsit emisiunii un loc în grilă.

Potrivit unor surse de pe platoul „Falsez pentru tine“, deși se dorea a fi amuzantă, emisiunea moderată de Mihai Bobonete era departe de a fi comică. Ciudat!, am putea spune, dacă ne gândim că „fierbințelul“ a înregistat un succes uriaș cu serialul difuzat de Pro TV.

Până și figuranții din public ar fi mărturisit că încasau degeaba banii oferiți de postul de televiziune, întrucât se plictiseau teribil la emisiune, au spus surse pentru cancan.ro.

Citește și: X Factor a fost anulat. Motivul pentru care emisiunea de talente nu va mai fi difuzată

Nu a rezistat pe post decât 5 ediții. Bobonete, plictisitor?

Emisiunea nu a putut fi salavă nici de cei patru invitați permanenți ai lui Bobonete: Anna Lesko, Monica Anghel, Răzvan Fodor și Gojira, și nici de apariții precum Antonia sau Fuego.

Falsez pentru tine a dispărut complet din grila Pro TV, după doar 5 ediții
Falsez pentru tine a dispărut complet din grila Pro TV, după doar 5 ediții

Deși în mod normal reușește să-i facă pe cei din jurul lui să râdă, când vine vorba despre emisiunea „Falsez pentru tine“, Bobonete se dovedește a fi… plictisitor, recunosc cameramanii.

Bobonete este bun pentru rolul lui din «Fierbinți», dar când își depășește atribuțiile, adică scrie scenarii sau când devine prezentator, devine plictisitor“, a declarat unul dintre cameramanii care au participat la filmări pentru cancan.ro.

Reamintim că în fiecare ediție „Falsez pentru tine“ câte un artist reputat în muzica românească avea misiunea de a analiza ca un adevărat detectiv 8 concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi, fără ca aceștia să cânte, cine are voce și cine falsează.

Astfel, în fiecare rundă, invitatul îi elimina pe acei concurenți despre care considera că nu au voce, urmând ca totul să fie dezvăluit la final: a ales un concurent cu o voce frumoasă sau s-a lăsat păcălit?

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție între concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și amator“, anunța postul de televiziune.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...