Emily Burghelea are filmulețul care dovedește că Vulpița e bătută de Viorel? Ce spune fosta angajată a Antenei 1

Rădulescu Valentin 26.06.2020, 19:51

Fosta asistentă de la Acces Direct este încă în război cu Antena 1. Frumoasa blondină nu se lasă până nu face dreptate și continuă să facă dezvăluiri din ce în ce mai șocante. Totul a pornit de la faptul că Vulpița ar fi agresată de Viorel, iar echipa Acces Direct încearcă să țină ascunse aceste lucruri. De curând, Emily Burghelea a spus că ar avea și dovezi.

Dezvăluiri șocante. Emily Burghelea are dovezi?

Fosta asistentă de la Acces Direct a strâns de partea sa mai mulți oameni care o susțin și cred că spune adevărul. Scandalul provocat de Emily Burghelea la Antena 1 nu s-a terminat, iar aceasta scoate la iveală din ce în ce mai multe informații uluitoare cu privire la faptul că Vulpița este agresată de Viorel. Cei de la Antena 1 încearcă acum din răspunderi să ascundă toate mărturiile pe care fosta asistentă le-a făcut. De curând, Emily Burghelea a mărturisit și că are dovada din care reiese faptul că femeia Din Băgești, județul Vaslui, este bătută de soțul ei.

„Ți-a mărturisit de două ori că a fost bătută”. De ce nu ai filmat-o?, a scris o persoană care o urmărește pe Emily Burghelea, iar răspunsul ei a fost „Cine a spus că nu am făcut asta?”

Emily Burghelea are filmulețul care dovedește că Vulpița e bătută de Viorel? Ce spune fosta angajată a Antenei 1
Emily Burghelea are filmulețul care dovedește că Vulpița e bătută de Viorel? Ce spune fosta angajată a Antenei 1

Vulpița a fost testată cu detectorul de minciuni

Pentru a confirma în continuare faptul că Vulpița nu este agresată de Viorel, echipa de la Antena 1 a trimis-o pe aceasta la detectorul de minciuni, iar rezultatul a fost unul șocant. Întrebată de Mirela Vaida dacă este într-adevăr agresată de Viorel, răspunsul Veronicăi a fost „Nu”. Ulterior, prezentatoarea de la Acces Direct a întrebat-o și dacă a mințit în legătură cu bătaia primită pentru a avea parte de mila telespectatorilor, iar răspunsul ei a fost unul clar și sigur „Da”. Totodată, această scenă a făcut-o pe Emily să mai posteze încă un mesaj cu privire la cele întâmplate.

„Nu cred că este nevoie de o declarație din partea mea ca să vă dați seama de anumite chestii. No comment”, a scris frumoasa blondină pe rețelele de socializare.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe