Emily Burghelea, acuze uluitoare pentru Mirela Vaida. ”Asta ai făcut după ce s-au oprit camerele”

Iancu Andreea 17.06.2020, 16:39

Emily Burghelea, fosta asistentă TV a lansat un scandal în urma demisiei sale de la emisiunea Acces direct, de la Antena 1. Aceasta continuă lista dezvăluirilor în privința staff-ului emisiunii și îi acuză pe membrii postului care au mușamalizat violențele dintre Viorel și Vulpița. Emily o atacă dur inclusiv pe Mirela Vaida, prezentatoarea show-ului.

Și-a dat demisia, nu a fost dată afară

Fosta asistentă de la Acces direct a început să dezvăluie, pe rând, picanterii din culisele emisiunii. Aceasta susține cu dovezi concrete că ea a demisionat și nu a fost dată afară, cum s-a declarat pe post. De asemenea, Emily a povestit cum s-au desfășurat lucrurile la grătar.

Totodată, Emily a povestit din nou despre bătăile la care este supusă Veronica de soțul său, Viorel. Fosta asistentă TV explică faptul că membrii staff-ului emisiunii cunoșteau aceste detalii și nu au intervenit.

Am sunat-o într-adevăr pe Vulpița, nu pe Viorel, pentru că eu am prieten și nu suni bărbați. I-am invitat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic. I-am chemat ca pe niște prieteni, tocmai de aia le-am spus să nu povestească despre chestia asta în emisiune. La grătarul ăsta nu am vrut să vină niciun cameraman, niciun reporter. Acum la grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a spus că este bătută. Și prima dată când mi-a zis a fost atunci când a dormit la mine. A dormit la mine acasă pentru că se certa cu Viorel. A dormit la fiecare pe rând, a explicat Emily Burghelea pe vlog.

Mirela Vaida, comportament neașteptat
Mirela Vaida, comportament neașteptat

Acuze la adresa Mirelei Vaida

În privința prezentatoarei Mirela Vaida, Emily a avut mereu cuvinte de laudă. Relația dintre cele două a fost una mai mult decât colegială, fiind bune prietene. Totuși, fosta asistentă declară că la finalul emisiunii, Mirela a reacționat dur.

Mirela știi foarte bine, ieri mă bălăcăreai după ce s-au stins camerele și astăzi îmi spui că am fost ca o soră, ca o fetiță. De ce? Ca să atragi admirația publicului? Oamenii sunt deștepți și s-au cam prins, a mai spus Emily pe vlog.

Pe de altă parte, Emily consideră că producătorii o mint pe Vulpița cu postul de asistentă TV pentru a mușamaliza incidentul cu bătaia. De asemenea, Emily a declarat că dovezile prezentate sunt doar o mică parte din ceea ce urmează să dezvăluie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...