eMag vinde telefoane Samsung și Huawei cu preț atât de mic, că e greu de crezut. Galaxy Note 10 la preț de nimic

Ana Anitoiu 10.11.2020, 13:44
eMag vinde telefoane Samsung și Huawei cu preț atât de mic, că e greu de crezut. Galaxy Note 10 la preț de nimic

eMag vinde telefoane Samsung și Huawei cu preț atât de mic, că e greu de crezut, chiar înainte de Black Friday. Un Galaxy Note 10, de exemplu, poate fi cumpărat la un preț de nimic.

Ce telefoane Samsung și Huawei vinde eMag la prețuri mici

În general, înainte, în timpul sau după evenimentul Black Friday, cele mai mici prețuri sunt la produsele resigilate. Adică acelea care au fost comandate de alte persoane, după care au fost returnate. Iată câteva produse ce merită luate în considerare.

De exemplu, eMAG are acum în ofertă un Samsung Galaxy A80. Acest telefon are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și un sistem deosebit de camere foto. În plus, prețul este redus mult, după cum puteți vedea AICI.

De asemenea, un telefon cu reducere foarte bună la eMag este Samsung Galaxy Note 10 Plus. Acesta are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, precum și un ecran de excepție. Acum poate fi cumpărat la un preț mai mici.

eMag vinde telefoane Samsung si Huawei cu pret mic. Galaxy Note 10, foarte ieftin
eMag

Ce laptopuri și televizoare vinde eMag

Un produs aproape de două ori mai ieftin la resigilate, la eMag, este un televizor OLED de la Philips. Acesta are o diagonală de 164 cm, rezoluție 4K, precum și tehnologii smart, ce îți permite să te bucuri pe el de toate aplicațiile preferate. Poate fi cumpărat acum la un preț excelent.

Un alt televizor foarte bun ce se găsește acum la reducere mare, la eMag, este de la Samsung. eMAG listează acest model cu QLED, rezoluție 4K, diagonală de 123 cm și multe alte opțiuni. Îl poți cumpăra ca să te bucuri de el, înainte de sărbătorile de iarnă, la un preț foarte bun, de AICI.

Dacă îți dorești să îți cumperi sau să faci cadou un super laptop, la care să faci o economie de 7.000 de lei, poți alege un ASUS ROG cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 256 GB spațiu de stocare, 16 GB memorie RAM, dar și-o placă video de la Nvidia. Îl poți găsi aici cu reducere, la eMag.

Un alt super laptop este tot de la ASUS. Acesta are un al doilea ecran. În plus, acest model de laptop are procesor Intel Core i9, ecran principal de 15,6 inci, 32 GB memorie RAM, spațiu de stocare de 1 TB pe SSD și placă video RTX de la Nvidia. Îl poți cumpăra imediat, de AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...