eMAG te face să nu mai alergi după prețurile mici la carburant. Profită de oferta retailerului la produsele de fitness

Cristian Cojocaru 12.10.2021, 20:15
eMAG te face să nu mai alergi după prețurile mici la carburant. Profită de oferta retailerului la produsele de fitness

Prețurile au explodat la propriu și de multe ori, încerci diferite variante pentru a obține cel mai bun preț. Retailerul eMAG te face să nu mai alergi după prețurile mici la carburant spre exemplu, lansând o ofertă la produsele de fitness pentru o alergare sănătoasă.

Uită de prețurile mici la carburant și aleargă într-un mod sănătos

Prețurile la carburant sunt din ce în ce mai mari și dacă te-ai săturat să dai mulți bani pentru transport, poți opta pentru a te antrena acasă, astfel că mișcarea fizică te-ar putea ajuta mai mult. Astfel, poți achiziționa de la eMAG din sutele de produse de fitness, toate având prețuri speciale.

Poți astfel cumpăra de la eMAG banda de alergare HomCom care beneficiază de un preț imbatabil. Această bandă de alergare oferă o comoditate excelentă pentru a lucra acasă în orice moment. Astfel, nu vei fi nevoit să părăsești confortul casei tale pentru a face jogging. Fiind un aparat extrem de funcțional, folosit cu regularitate, te poate ajuta să îți îmbunătățești condiția fizică. Oferta este valabilă AICI.

Dacă dorești ca banda să dețină mai multe facilități, poți opta pentru banda de alergat electrică Orion Sprint C1. Aceasta beneficiază de o viteză maximă de 12 km/h și suportă o greutate maximă de 100 de kilograme. Vine echipată cu 12 programe presetate, plus că spațiul de depozitare nu trebuie să reprezinte o problemă, având în vedere că este pliabilă. Beneficiază de ofertă AICI.

prețurile mici carburant
eMAG te asteapta cu preturi atractive la produsele de fitness

Biciclete și aparate de fitness la prețuri foarte mici

Tot de la eMAG poți achiziționa bicicleta magnetică FiTronic 510 B care beneficiază de o construcție rezistentă care suportă o masă de până la 110 kilograme. Datorită șeii confortabile, te vei putea bucura de un antrenament plăcut chiar la tine acasă. Nu ocupă mult spațiu, iar picioarele fixe și late oferă o stabilitate bună. În timpul antrenamentului poți asculta melodiile preferate direct de pe tabletă sau telefon, iar acest lucru pentru că bicicleta este prevăzută cu un suport special destinat pentru astfel de dispozitive. Accesează oferta AICI.

Într-o lume sedentară ”de birou”, în care mișcarea nu mai reprezintă o importanță atât de mare, fitness-ul a căpătat noi valențe, renunțând aproape în totalitate la statusul de nevoie recreativiă și devenind astfel o necesitatate, un lucr ce trebuie făcut pentru a menține un stil de viață echilibrat și sănătăos.

Astfel, pentru a putea beneficia de mișcarea de care ai nevoie, poți comanda de la eMAG aparatul de fitness Kondition AB Dual trainer care este prevăzut cu un computer. Aparatul de fitnesss poate susține o greutate de până la 100 de kilograme și este potrivită pentru abdomene, zona lombară dar și lucrarea mușchilor fesieri. Oferta este valabilă AICI.