eMAG le relansează pe piață înainte de Black Friday 2021. Produsele noi la prețuri mai mici

Cristian Cojocaru 10.11.2021, 19:28
eMAG le relansează pe piață înainte de Black Friday 2021. Produsele noi la prețuri mai mici

Retailerul eMAG are grijă ca inclusiv produsele care nu au fost dorite de către alți clienți să fie atent verificate și apoi, acesta le relansează pe piață. Astfel, produse noi revin în magazine doar că la prețuri mult mai mici.

eMAG relansează produsele în magazin

Sunt situații în care, anumiți clienți renunță la produsele comandate, astfel că aceștia le returnează. De multe ori, doar simplul fapt că ambalajul a fost deschis, acestea sunt considerate ca produse resigilate și scoase înapoi la vânzare, doar că de această dată la prețuri mult mai mici în comparație cu același produs, sigilat din fabrică.

Astfel, dacă ești nerăbdător până la Black Friday 2021 al eMAG, poți achiziționa produse care beneficiază de cele mai bune reduceri. Totodată fii sigur că aceste reduceri sunt reale și nu special concepute pentru campania Black Friday 2021, ca în cazul altor magazine pe care ANPC le sancționează cu amenzi usturătoare. Verifică produsele de la eMAG din secțiunea resigilate pentru a descoperi care te avantajează cel mai mult în raportul calitate preț.

Pe baza acestui sistem, poți beneficia de televizoare SMART, telefoane mobile și laptopuri reduse. Așadar, magazinul eMAG include în oferta sa SMART TV-ul Horizon cu o diagonală de 60 de centimetri. Display-ul LED oferă o rezoluție HD, astfel că poți viziona emisiunile TV și filmele preferate pe cel mai nou TV al tău cumpărat la un preț foarte mic, AICI.

În cazul în care ești interesat de o diagonală mai mare, eMAG îți pune la dispoziție o gamă variată de mărimi ale ecranului dar și de branduri. În acest sens, SMART TV-ul Philips poate fi o bună alegere, având în vedere diagonala sa de 80 de centimetri. Afișajul LED dispune de o rezoluție HD, iar claritatea imaginilor și contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR și HLG. Toate acestea, la un super preț, AICI.

emag relansează
Beneficiaza de preturi incredibil de mici la articolele resigilate

Laptopuri și telefoane resigilate la prețuri accesibile oricărui buzunar

În ceea ce privește laptopurile, și aici eMAG vine cu o gamă variată de produse. Poți achiziționa ultraportabilul de la ASUS, Chromebook care vine echipat cu un procesor de la Intel de până la 2,40 GHz care îmbină perfect performanțele împreună cu memoria de 4GB RAM și spațiul de stocare eMMC de 32 GB. Toate acestea cu un afișaj de 14 inci, la un super preț AICI.

Dacă totuși preferi un laptop clasic cu un afișak de 15,6 inci, laptopul Lenovo IdeaPAD 3 este soluția perfectă. Dispozitivul este echipat cu un procesor de la Intel, împreună cu o memorie RAM de 4GB și cu un spațiu de stocare SSD de 128 de GB. Nu rata super reducerea făcută de eMAG și achiziționează-l de AICI.

Nici la categoria smartphone-uri, eMAG nu încetează să te surprindă cu cele mai bune prețuri la care se mai adaugă și reducerea faptului că sunt dispozitive resigilate. Astfel, poți cumpăra smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 9. Acesta este echipat cu un spațiu de stocare de 64 de GB și un procesor MediaTek Helio G85. Toată această putere stă ascunsă sub afișajul IPS de 6,53 inci. Achiziționează produsul de AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe