eMAG îți propune cele mai bune oferte. Dispozitivele care beneficiază de reduceri consistente

Cristian Cojocaru 05.08.2021, 09:17
eMAG îți propune cele mai bune oferte. Dispozitivele care beneficiază de reduceri consistente

Magazinul eMAG te așteaptă cu cele mai bune oferte, astfel că poți beneficia de cele mai mari reduceri. Laptopuri, telefoane mobile și desktop care suportă reduceri consistente, te așteaptă acum să le achiziționezi din magazin.

Cele mai bune oferte le găsești la eMAG

Retailerul eMAG este cunoscut pentru reducerile consistente pe care le aplică la o multitudine de produse. Astăzi, am ales pentru tine mai multe produse din categoria tech pentru a beneficia de cele mai mari reduceri la performanțele de ultimă oră. Beneficiezi astfel de prețuri foarte mici la oferta de laptopuri.

Din ofertă face parte și laptopul ASUS VivoBook care vine echipat cu un procesor de la Intel cu o frecvență de până la 2,6 GHz, un display de 15,6 inci cu o rezoluție FullHD. Totodată, acestora li se alătură și o memorie RAM de 4GB și un spațiu de stocare SSD de 256 GB. Poți beneficia de reducerea de 49% AICI.

Nu trebuie să stai prea mult pe gânduri nici în cazul în care ești în căutarea unui nou dispozitiv mobil. Astfel, din categoria de smartphone-uri poți achiziționa cu o reducere de 62% telefonul mobil Allview Soul X6 Xtreme. Dispozitivul vine echipat cu un procesor MediaTek Helio P70, un display AMOLED de 6,4 inci, memorie RAM de 6GB și un spațiu de stocare de 64GB. Oferta este valabilă AICI.

emag bune oferte
Reduceri consistente in cadrul magazinului eMAG la cele mai noi articole din gama de tech

Prețurile la desktop-uri se topesc

Xiaomi este un brand care a venit puternic din spate, astfel că îmbină perfect performanța cu cele mai noi tehnologii. Astfel, eMAG a inclus în oferta sa și Xiaomi Redmi Note 10S. Telefonul beneficiază de un procesor MediaTek Helio G95 cu 8 nuclee, un display AMOLED de 6,43 de inci, 128GB spațiu de stocare și o memorie RAM de 6GB. Impresionant, nu? Poți accesa oferta care vine cu o reducere de 57% AICI.

În cazul în care ești pasionat mai mult de unitățile desktop, eMAG îți propune câteva variante perfect adaptate pentru fiecare buget. Așadar, poți cumpăra cu o reducere de 56% sistemul destkop PC Waver care vine echipat cu un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de până la 3,6 GHz, 4GB memorie RAM DDR2 și un spațiu de stocare HDD de 500 GB. Oferta valabilă AICI.

Dacă ești gamer iar destkopul reprezintă una dintre cele mai mari investiții, află că eMAG aplică o reducere de 65% sistemului de gaming care beneficiază de un procesor Intel Core i7 din generația a 9-a cu o frecvență de până la 4,7 GB, o memorie RAM de 8 GB DDR4, HDD de 1TB + SSD de 128 GB, și o placă video dedicată nVidia GTX1050Ti de 4GB DDR5. Fii cel mai bun din joc accesând oferta AICI.

 

Urmăriți Impact.ro și pe