eMAG topește prețurile la aparatele de aer condiționat. Oferta de nerefuzat a retailerului

Cristian Cojocaru 21.07.2021, 16:44
eMAG topește prețurile la aparatele de aer condiționat. Oferta de nerefuzat a retailerului

Retailerul eMAG topește prețurile la aparatele de aer condiționat, astfel că poți beneficia de cele mai bune prețuri pentru răcoarea ta și a casei tale.

eMAG topește prețurile pentru confortul tău

Unul dintre cele mai mari magazine din România, eMAG lansează oferta Cooling Days pentru a transforma zilele călduroase în unele confortabile pentru casa ta. Poți beneficia de reduceri de până la 35% în cadrul campaniei, la aparatele de aer condiționat și nu numai.

Pentru tine, am găsit aerul condiționat Mitsubishi la un super preț AICI. Acesta reprezinta soluția perfectă pentru a transfera aerul rece din afară în locuință. Totodata, pe modul încălzire, el poate lucra și în sens invers. Tehnologia Inverter beneficiază de un compresor care își reglează turația pentru a se adapta nevoilor clientului și a-i îmbunătăți nivelul confortului. El își reglează capacitatea de răcire sau încălzire, pentru a-l corela cu temperatura din cameră. Acesează oferta AICI.

Din oferta eMAG, face parte și aparatul de aer condiționat LDK, care beneficiază de o reducere de 26%, AICI. Dispozitivul vine echipat cu tehnologia Neoclima și o putere de 9.000 BTU. În ceea ce privește factura la energie electrică, nu va trebui să îți faci probleme, având în vedere că aparatul de aer condiționat vine cu clasa energetică A++. Totodată, îl vei putea lăsa pornit și pe timpul nopții, cu ajutorul Modului Noapte, toate acestea, la o super ofertă AICI.

Putere mai mare la prețuri mai mici

Pentru cei care doresc mai multă putere, din oferta eMAG fac parte și aparate de aer condiționat cu 24.000 BTU. Astfel, cei de la Samsung îți pun la dispoziție aparatul de aer condiționat care beneficiază de o reducere de 16%, cu care poți încerca un mod inteligent de a trăi cu AI Auto Comfort. Acesta optimizează automat diferitele moduri prin analizarea stării camerei și a modelelor de utilizare. Pe baza temperaturii tale preferate, acesta trece automat la cel mai potrivit mod pentru a menține condițiile optime. Nu rata oferta care este disponibilă AICI.

În cazul în care dorești ca design-ul casei tale să încastreze perfect aparatul de aer condiționat, cei de la LG te așteaptă cu dispozitivul de culoare neagră, cu o putere de 24.000 BTU, clasa A++, la un super preț AICI. Aparatul de aer condiționat LG Artcool este proiectat pentru a se integra armonios în decorul casei tale, datorită designului minimalist și esențial. Panoul frontal din sticlă cu efect de oglindă al produsului reflectă elementele din jur. O ofertă pe care nu o poți scăpa printre degete, având în vedere că beneficiază de o reducere de 13% AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe