Ellen DeGeneres pune capăt emisiunii ei după 19 sezoane. Anunțul neașteptat, făcut chiar de celebra prezentatoare

Ana Anitoiu, Ozana Mazilu 12.05.2021, 20:22
Ellen DeGeneres pune capăt emisiunii ei după 19 sezoane. Anunțul neașteptat, făcut chiar de celebra prezentatoare

Ellen DeGeneres pune capăt emisiunii ei, de anul viitor, după 19 sezoane. Anunțul neașteptat a fost făcut chiar de celebra prezentatoare americană, care a explicat motivul pentru care a ales să renunțe la show, în contextul în care în urmă cu ceva timp au apărut acuzații cu privire la mediul de lucru în cadrul echipei sale.

Care este motivul pentru care Ellen DeGeneres pune capăt emisiunii

Emisiunea ”The Ellen DeGeneres Show” a ajuns la sezonul 18 și se va încheia după următorul sezon, ce urmează să fie difuzat anul viitor. Celebra prezentatoare, în vârstă de 63 de ani, a explicat cum a ajuns la această decizie, la ceva timp după ce a fost acuzată de o investigație a BuzzFeed News că a cultivat un mediu de muncă toxic.

”Când ești o persoană creativă ai nevoie să fii provocată constant și, pe cât de minunată e această emisiune, pe cât de distractivă e, pur și simplu nu mai e o provocare”, a declarat Ellen DeGeneres într-un interviu acordat miercuri pentru The Hollywood Reporter. Ea a precizat că va dezvălui mai multe într-un interviu cu Oprah Winfrey ce va fi difuzat joi.

Ellen DeGeneres pune capat emisiunii ei după 19 sezoane. Anuntul neasteptat, facut chiar de celebra prezentatoare
Ellen DeGeneres, dansand alaturi de Michelle Obama, intr-o editie in care a avut-o invitata pe fosta prima-doamna a SUA

Cum a răspuns Ellen DeGeneres acuzațiilor

Într-un articol publicat Buzzfeed News, mai mulţi foşti angajaţi din echipa prezentatoarei Ellen DeGeneres au reclamat un comportament rasist în timp ce lucrau la emisiunea ce a primit peste 60 de premii Emmy de la debutul acesteia, ce a avut loc în anul 2003. Trei producători au fost concediați, după ce au fost învinuiți de hărţuire sexuală şi intimidare. Unele persoane au spus că se așteptau la consecințe dacă îşi luau zile libere pentru probleme medicale sau familiale.

”Din prima zi a emisiunii noastre, am spus tuturor la prima întâlnire că «The Ellen DeGeneres Show» va fi un loc al fericirii: nimeni nu va ridica tonul şi toată lumea va fi tratată cu respect. Evident, ceva s-a schimbat şi sunt dezamăgită să aflu că s-a întâmplat în acest fel. Iar pentru aceasta îmi pare rău. Oricine mă cunoaşte ştie că acest lucru este contrar a ceea ce cred şi ceea ce aştept de la show-ul nostru.

Nu aş fi putut avea succesul pe care l-am avut fără contribuţiile voastre. Numele meu este legat de tot ce facem şi îmi asum răspunderea pentru asta. Împreună cu Warner Bros. am început imediat o anchetă internă şi facem paşi pentru a corecta problemele”, a fost reacția lui Ellen DeGeneres, care și-a construit brandul personal pe baza motto-ului ”Fii blând!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...