Elisabeta Lipă, declaraţie acidă despre jucătoarele de tenis care nu vor să participe la Olimpiadă. “Este de neacceptat”

Nicu Stan 02.07.2021, 12:22
Elisabeta Lipă, declaraţie acidă despre jucătoarele de tenis care nu vor să participe la Olimpiadă. “Este de neacceptat”

Elisabeta Lipă, declaraţie acidă despre jucătoarele de tenis care nu vor să participe la Olimpiadă. “Este de neacceptat”.

Elisebeta Lipă, atac dur la jucătoarele de tenis care nu vor să participe la Olimpiada de la Tokyo. Cine sunt sportivele vizate

Elisabeta Lipă a făcut o declaraţie acidă la adresa jucătoarele de tenis care nu vor să participe la Olimpiadă. Marea sportivă spune că așa ceva este de neacceptat.

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a spus, ieri seara, că refuzul jucătoarelor române de tenis de a participa în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care are loc între 23 iulie-8 august, este un comportament de neacceptat.

Jocurile Olimpice au loc intre 23 iulie-8 august
Jocurile Olimpice au loc intre 23 iulie-8 august

Declarația Elisabetei Lipă

“Nu aş comenta nici ca vicepreşedinte al COSR, nici ca preşedinte de federaţie, aş comenta din postura de sportiv care a participat la 6 ediţii ale Jocurilor Olimpice. Este de neacceptat să refuzi să participi, eu nu pot să accept un asemenea comportament.

Nu pot să cred că un sportiv care ajunge să practice înalta performanţă nu îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice. Pur şi simplu nu pot să accept acest lucru”, a afirmat Elisabeta Lipă.

Cine va participa la concursul de tenis de la Olimpiada de la Tokyo 2021

De asemenea, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a informat, miercuri, că pentru concursul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2021 țara noastră va fi reprezentată doar în proba de dublu feminin de perechea formată din jucătoarele Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

Simona Halep, numărul 3 în clasamentul mondial feminin, a anunţat săptămâna trecută că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza unei accidentări la gambă suferită șa turneul de la Roma.

Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig, ținta atacurilor Elisabetei Lipă

De asemenea, alte două sportive române care puteau participa la Olimpiada de la Tokyo 2021, conform clasamentului WTA, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig, au refuzat să participe.

Simona Halep anunțase inițial că o să participe la Olimpiada de la Tokyo pentru că o medalie la Olimpiadă este visul ei de mic copil.

Simona Halep ar fi vrut să participe la Olimpiadă

Simona Halep își făcuse chiar și planuri cine o va antrena acolo, întrucât Darren Cahill o anunțase că nu o poate însoți în Japonia. Astfel, sportiva ar fi urmat să fie antrenată la Olimpiada de la Tokyo de antrenorul ei secund, Daniel Dobre. Din păcate, Simona Halep nu s-a recuperat în urma accidentării la gambă și a fost nevoită să stea acasă.

“La Tokyo va merge alături de celălalt antrenor al ei la Jocurile Olimpice, cu Daniel Dobre. Eu voi merge în Statele Unite pentru turneele din SUA și o voi aștepta acolo”, a anunţat celebrul antrenor australian într-o discuție live de tip podcast pe Instagram, cu un alt mare fost jucător, respectiv Pat Cash.

Urmăriți Impact.ro și pe