Elina Svitolina, deranjată de faptul că presa o numeşte deja “Monfils”. Când va prelua, de fapt, numele soţului

Andrei Cezar 27.07.2021, 14:43
Elina Svitolina, deranjată de faptul că presa o numeşte deja “Monfils”. Când va prelua, de fapt, numele soţului

Elina Svitolina (26 de ani, 6 WTA) și Gael Monfils (34 de ani, 18 ATP) formează un cuplu de mai multă vreme, însă cei doi sportivi au spus da în fața ofițerului stării civile în această lună. Ceremonia a avut loc în Elveția, iar acum ambii se află la Tokyo pentru Jocurile Olimpice. Imediat după ce s-au căsătorit, mai multe site-uri de specialitate i-au schimbat deja numele jucătoarei din Ucraina în Monfils, lucru care a deranjat-o pe sportivă. Iată când va prelua, de fapt, numele soţului.

Elina Svitolina, deranjată de faptul că presa o numeşte deja “Monfils”

Sportiva din Ucraina a debutat cu dreptul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a învins-o în primul tur pe Laura Siegemund (61 WTA) din Germania, scor 6-3, 5-7, 6-4. Elina Svitolina, cotată cu a patra șansă la câștigarea competiției, o va întâlni în runda următoare pe australianca (51 WTA).

De partea cealaltă, soțul ei, Gael Monfils, a pierdut în primul tur în fața bielorusului Ilya Ivashka (66 ATP), scor 4-6, 6-4, 5-7 și a fost eliminat din proba de simplu de la Jocurile Olimpice. Reprezentantul Franței va continua să joace la Tokyo în proba de dublu, unde va face pereche cu Jeremy Chardy.

Svitolina și Monfils s-au căsătorit în urmă cu o săptămână în Elveția, la Nyon, după o relație de mai bine de doi ani. Sportiva din Ucraina și-a schimbat numele pe rețelele de socializare, însă nu și în mod oficial. Ea spune că acest lucru va avea loc după ce își va încheia cariera în tenis.

Elina Svitolina, deranjata de faptul ca presa o numeste deja
Elina Svitolina, deranjata de faptul ca presa o numeste deja “Monfils”

”Tata s-ar supăra dacă mi-aș schimba numele”

Svitolina a rămas surprinsă să vadă că pe mai multe site-uri de specialitate, i s-a schimbat deja numele în Monfils. Lucru deloc agreat de tânăra tenismenă.

Nu știu de ce mi-au schimbat numele. Aparent, au văzut că mi l-am schimbat eu pe rețelele sociale. Eu voi juca mereu sub numele de Svitolina. Doar după ce îmi voi încheia cariera îmi voi schimba numele de familie pentru viața personală.

Am obținut numeroase performanțe sub acest nume, Svitolina, iar tata ar fi foarte supărat dacă mi-aș schimba numele și aș juca cu al lui Gael (n.r – râde). Sunt mândră că sunt Svitolina și cariera mea din tenis va fi asociată cu acest nume de familie.

Gael visează să fim doi cu numele de Monfils, dar eu sunt Svitolina”, a spus jucătoarea din Ucraina, pentru BTU.