Eliminarea Mariei Constantin a declanșat un scandal de proporții la Survivor. Un Faimos a părăsit Consiliul

Badea Violeta 11.01.2023, 23:26
Eliminarea Mariei Constantin a declanșat un scandal de proporții la Survivor. Un Faimos a părăsit Consiliul

În cadrul primului consiliu de eliminare de la Survivor 2023, concurenții au avut parte de o surpriză șocantă. După ce prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Maria Constantin este eliminată din concurs, Faimoșii au rămas surprinși să afle că un alt membru al echipei a decis să se retragă din emisiune. Iată despre cine este vorba și ce a declarat acesta!

Un Faimos s-a retras de la Survivor 2023

Primul consiliu de eliminare de la Survivor 2023 s-a lăsat cu lacrimi și țipete. Daniel Pavel a rostit numele Mariei Constantin, după ce interpreta de muzică populară a întrunit cele mai puține voturi din partea publicului, urmând să părăsească emisiunea.

„A fost o experieță wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg. Sunt fericita ca am avut parte de asemenea experienta. Mi-am demonstrat multe lucruri. Aici timpul trece mult mai greu. Mă bucur ca poate am fost de folos cu ceva.”, a solista.

„Ca sfat viitor, le spun sa se gândească un pic mai bine pe cine aleg spre eliminare. Cu siguranță mai aveam de arătat multe, dar asta e Survivor”, a mai adăugat artista înlăcrimată.

Citește și Cine este Gheboasă de la Survivor România 2023? Drama prin care a trecut în copilărie: „Nu am ținut legătura cu mama pentru că m-a urât toată viața“!

Gheboasa
Gheboasa

„Eu de bună voie și nesilit de nimeni părăsesc această emisiune”

Înainte ca blondina să-și ia rămas bun de la coechipierii săi, atât Daniel Pavel, cât și concurenții au rămas șocați în momentul în care Gheboasă s-a ridicat și a declarat oficial că se retrage din competiție.

Reamintim că, în consiliul de nominalizare de marți, 10 ianuarie, trapper-ul și-a rugat fanii să nu-l voteze, exprimându-și dorința de a pleca de la Survivor 2023. Gheboasă a declarat, în numeroase ocazii, că nu se regăsește în competiție și că își dorește să ajungă acasă la soția lui și la familie.

„Dacă Maria pleacă acasă, eu de buna voie și nesilit de nimeni părăsesc aceasta emisiune.”, a spus artistul.

„Domnul Dan, eu vreau sa va spun ca mi pare rău. Imi respect publicul, știu ca ma iubesc și m-au votat. Dar aceasta emisiune nu e pt mine.

Acasă sunt pe val și acolo am multe planuri pe care nu le pot îndeplini pt ca sunt aici. A fost o greșeală sa vin aici acum, mi-e dor de familia și soția mea. Vreau să părăsesc această emisiune cu demnitate. Îmi pare rău.”, a spus trapper-ul.

Artistul a renunțat la bandana roșie a echipei Faimosilor, pe care i-a înmânat-o prezentatorului, ca să poată părăsi competiția Survivor. La final, artistul și-a îmbrățișat echipa și a plecat din consiliu.

„Vă iubesc pe toți. Aceasta a fost drumul meu în Survivor. Vă mulțumesc!”, a transmis cântărețul.

Citește și Eliminare neașteptată la Survivor 2023. Maria Constantin a părăsit competiția în lacrimi!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...