Eliminare surpriză la Survivor România. Concurentul care a părăsit echipa pe neașteptate. „Mă simt frustrat”

Badea Violeta 19.01.2023, 07:47

Eliminare surpriză la Survivor România, miercuri seară. Înaintea începerii jocului de recompensă, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la Pro TV, a anunțat că un concurent va părăsi competiția și va pleca acasă. Coechipierii săi au izbucnit în lacrimi la aflarea veștii. Iată despre cine este vorba!

Cine este concurentul care a părăsit competiția

Ca de fiecare dată, competiția Survivor România a ținut în suspans publicul. Tensiunile și emoțiile și-au făcut apariția încă din primele clipe. Chiar înaintea începerii jocului de recompensă de miercuri seară, 18 ianuarie, Sebastian Dobrincu s-a alăturat echipei Faimoșilor, însă nu pentru a reveni pe traseu, ci pentru a-şi lua rămas bun.

Tânărul antreprenor a pășit pe nisip în cârje, după ce s-a accidentat grav în ediția de luni seară, 16 ianuarie. Faimosul s-a lovit la picior și a căzut de la înălțime prăbușindu-se pe nisip.

Medicul de la Survivor a intervenit imediat pentru a-i acorda ajutor concurentului. În cele din urmă, însă, acesta a fost transportat la spital. Din păcate, Sebastian Dobrincu va trebui să se opereze, așa că nu va mai putea să continue experiența din jungla dominicană.

„Ca să fiu sincer mă simt frustrat pentru că până acum Survivor mi-a fost o experiență care mi-a priit cu totul. Intram pe traseu cu drag, cu adrenalină, să fiu cu nebunii mei.

În schimb, cred că toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv, știe Universul și Dumnezeu cum le așază pe toate. Pare că până aici a fost.

Dacă la începutul emisiunii spuneam că Survivor e un nou capitol în viața mea, pare că termin aici momentan. Termin cu zâmbetul pe buze, recunoscător pentru tot ce am trăit alături de nebunii mei, de adversarii noștri”, a spus tânărul, la Survivor România.

Citește și Gheboasă s-a răzgândit. Ce îl motivează să se întoarcă înapoi pe traseul Survivor. „Acum știu la ce mă duc”!

Sebastian Dobrincu
Sebastian Dobrincu

Maria Lungu a părăsit și ea competiția

Tot miercuri seară, Maria Lungu a fost eliminată de la Survivor România. Publicul de acasă le-a dat o mână de ajutor Războinicilor care-și doreau cu ardoare plecarea colegei lor.

„Poate că ar trebui, câteodată, să las de la mine, dar nu sunt sigur dacă am învățat-o (lecția – n. red.)”, a spus concurenta.

La cererea lui Daniel Pavel, Războinica le-a transmis un mesaj și membrilor echipei albastre.

„Să fie mai atenți, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. O să zic comparația asta pentru că, de multe ori, ei sunt creduli, prea buni la suflet”.

Citește și Prima eliminare din tabăra Războinicilor la Survivor România. „Noi vrem să te schimbăm pe tine cu altcineva”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...