Eliminări neașteptate la Survivor România. Doi Faimoși părăsesc jocul marți, 28 martie

Stan Filon 28.03.2023, 10:38
Eliminări neașteptate la Survivor România. Doi Faimoși părăsesc jocul marți, 28 martie

Fanii Survivor România vor fi martorii unei eliminări neașteptate, chiar în ediția de marți! Un Faimos va fi nevoit să își facă bagajul și să părăsească celebra competiție de la Pro TV, după ce a fost trimis acasă în mod surprinzător chiar de către colegii săi.

Eliminări neașteptate la Survivor România

Așadar, sunt surprize de proporții la ediția de marți a Survivor România, după ce un Faimos la care nimeni nu se aștepta să plece acasă va f nevoit să își facă bagajul și să părăsească celebra emisiune difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Deși mulți îl vedeau cu șanse reale să câștige competiția, iată că în ediția de marți Mihai Zmărăndescu se vede nevoit să părăsească emisiunea și Republica Dominicană. Surpriza vine din cauza voturilor puține pe care le-a obținut în cadrul votului general. Acesta a fost nominalizat de Ștefania, purtătoare de colan de imunitate personală la feminin.

Trei nominalizări pentru eliminare

Mihai Zmărăndescu a fost propus spre eliminare de Ștefania Stănilă, purtătoare de colan de imunitate la feminin. În cadrul ediției de marți seară, alți 3 Faimoși sunt propuși pentru a pleca acasă: Remus Boroiu devine nominalizarea lui Ionuț Iftimoaie, purtător de colan de imunitate la masculin, iar Carmen Grebenișan este votul colectiv al echipei Faimoșilor.

„Pentru unul dintre cei 3, Survivor România se oprește în acest consiliu. Pentru unul din cei 3, Carmen, Remus și Mihai, momentul unificării nu mai există decât de acasă, din galeria eroilor Survivor România. Iar acest concurent este Mihai Zmărădescu. Pentru tine, Survivor se oprește în această seară”, a spus Daniel Pavel, în cadrul consiliului de eliminare.

Mihai Zmărăndescu a reacționat imediat după ce a aflat că părăsește Survivor România. Fostul sportiv îi felicită chiar pe Războinici pentru unitatea de care au dat dovadă, spre deosebire de echipa sa plină de „șerpi”.

„Foarte bine, ce pot să zic. Eu plec dintre acești șerpi. Mulțumesc, Războinici, ați fost mai oameni decât oamenii din echipa asta. Odată ce am ales să fiu tată, cred că am dat dovadă de suficientă maturitate. Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare și o să realizeze că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală rămâne cea mai importantă”, a spus și Mihai Zmărăndescu, vizibil dezamăgit.

Mihai Zmărăndescu și-a salutat în mod evaziv foștii colegi, dar și-a luat cu adevărat rămas bun de la…concurență! Faimosul i-a îmbrățișat pe rând pe Războinici, iar aceștia l-au complimentat la rândul lor și i-au transmis că îl apreciază.

Ada Dumitru pleacă din motive medicale

„Nu doar un Faimos pleacă în această seară. În această seară ne vor părăsi 2 concurenți. În dreptul Faimoșilor s-au efectuat analize medicale. Ele au venit după momentul imunității personale. Suntem nevoiți să luăm o decizie bazată pe rezultatele analizelor medicale. Aceste rezultate medicale te privesc pe tine, Ada. Din păcate, Ada, aceste rezultate revelează o situație pe care nu ne-o dorim… sănătatea este de importanță capitală. Pentru tine, Survivor se încheie pe considerente medicale”, a anunțat prezentatorul Dan Pavel.

„Da, într-adevăr, ovărelul meu are nevoie de puțină îngrijire. Totul va fi bine. Domnule Dan, când am ajuns în prima săptămână, am zis că mai mult de 2 săptămâni nu stau aici, că nu prind. După am luptat, am avut noroc de oameni frumoși, de niște amintiri incredibile. E greu să explici ce trăiești aici. Vreau să le mulțumesc acestor oameni cu care am stat non stop împreuna. Am dezvoltat idei de afaceri cu fetele de aici. Când l-am văzut pe Zanni, am zis că a venit ăsta peste noi să ne înjure… Vreau să le mulțumesc oamenilor ăstora pentru tot ce am trăit împreuna. Nu știu ce să zic… să fim fericiți, bucuroși și să rămânem oameni și să va bucurați în continuare de experiența asta”, a spus și Ada Dumitru, cu ochii în lacrimi.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...