Cine părăseşte Survivor România 2021. Surpriză mare la confruntarea dintre Faimoşi şi Războinici

Ana Anitoiu 09.05.2021, 17:51

Cine părăseşte Survivor România 2021. Ultima confruntare dintre Războinicii și Faimoșii din Republica Dominicană în această săptămână va aduce o surpriză mare. Prezentatorul emisiunii de la Kanal D, Dan Pavel, va face anunțul la care niciunul dintre concurenți nu își dorește să își audă numele.

Surpriză la confruntarea dintre Războinici și Faimoși, la Survivor România 2021

Cele două echipe din Republica Dominicană se vor întrece la jocul pentru comunicare, pe un traseu foarte spectaculos. Concurenților le vor fi testate atât aptitudinile fizice, cât și îndemânarea. Fiecare dintre ei își va dori să câștige.

Cei care vor ieși învingători la acest joc vor primi vești din partea celor dragi care îi așteaptă să revină acasă. În plus, emoțiile vor fi mai când Dan Pavel va anunța cine primește bilet către România. Albert și Irisha sunt în curs pentru eliminare.

Cine paraseste Survivor Romania 2021. Surpriza mare la confruntarea dintre Faimosi si Razboinici
Dan Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021

Albert Oprea, deranjat de nominalizările colegilor săi de la Survivor 2021

Războinicii au stabilit o strategie pentru Consiliul de Eliminare. Albert Oprea a fost votat pentru a părăsi concursul, având în vedere că el se numără printre favoriții publicului. Astfel, speranța celor din echipa albastră este ca niciunul dintre ei să nu plece acasă.

Însă, această strategie nu a fost deloc pe placul lui Albert Oprea. Concurentul crede că, de fapt, coechipierii lui și-ar fi dorit oricum să îl aleagă pe el pentru eliminare, fără să existe o strategie astfel încât el să rămână în competiție. ”Facem o strategie, dar după… De fapt nu mai e o strategie, te votez pe tine cu sufletul, pentru că tot pe tine aș fi vrut să te votez!”, a spus el.

Tensiuni mari în echipa Faimoșilor. Doi concurenți, la cuțite

În ciuda faptului că au reușit să obțină o victorie în cel de-al doilea Joc de Imunitate și au evitat astfel o rundă de eliminări, tensiunile în echipa Faimoșilor continuă să se intensifice. Raluca Dumitru și Sebastian Chitoșcă au avut un schimb de replici ce se va putea auzi în ediția de duminică, 9 mai, a emisiunii.

”În dimineața asta am avut senzația că s-a dat cu săgeți doar de dragul de a se face caterincă mai mult”, a spus Cucu de la ”Survivor România 2021”. ”Așa vorbesc eu! Așa e felul meu de a fi! Mă cunoști tu? Știi tu cum vorbesc eu? Tu ai venit să mă schimbi pe mine la 34 de ani? Nu ai cum!”, a spus cu indignare Raluca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...