Eliminare neașteptată de la Survivor România. „Nu am niciun regret că plec acum”

Beatrice Dumitru 26.01.2023, 00:23
Eliminare neașteptată de la Survivor România. „Nu am niciun regret că plec acum”

Încă un concurent a părăsit Survivor România 2023 după ce trei Războinici au fost nominalizați spre eliminare. Dan Pavel a făcut anunțul neașteptat. Cine este concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului și care a plecat din jugla dominicană.

Cine a părăsit Survivor România 2023

Trei Războinici, Răzvan Danciu, Codruța Began și Andrei Neagu au fost nominalizați spre eliminare în cadrul consiliului Survivor România 2023, de miercuri, 25 ianuarie, după ce tribul albastru a pierdut pentru a treia oară jocul pentru imunitate. Telespectatorii sunt cei care votează, în fiecare săptămână, pentru a-și salva concurenții favoriți.

De această dată, telespectatorii au considerat că dintre cei trei Războinici nominalizați spre eliminare, Răzvan Danciu este cel care trebuie să părăsească Survivor România, el primind cele mai puține voturi din partea publicului. După ce și-a auzit numele rostit de prezentatorul Dan Pavel, tânărul a mărturisit că nu are niciun regret că părăsește jungla dominicană. Răzvan Danciu a fost concurentul nominalizat spre eliminare pentru a doua oară.

Eliminare neașteptată de la Survivor România. „Nu am niciun regret că plec acum”
Răvan Danciu a părăsit Survivor România 2023. Sursa foto: Youtube

Mi se pare incredibil că am trăit asta la 20 de ani. Simt doar recunoștiință pentru echipa asta, am cunoscut doar oameni minunați. Cu Andreea Moromete sigur voi păstra legătura, e o persoană minunată. Mulțumesc și dumneavoastră, domul Dan. Am lacrimi de fericire, m-ați făcut fericit și pe mine, și pe părinții mei. Cel mai intens moment a fost primul joc, cel cu Sebastian Dobrincu. Am simțit cele mai mari emoții. Apoi exilul cu Jorge, el a fost o lecție foarte importantă pentru mine. Sigur vom avea de povestit, când va ajunge și el acasă”, a declarat Răzvan Danciu la Survivor 2023.

Câți bani câștigă Faimoșii la Survivor România 2023

În ediția de miercuri, 25 ianuarie, Războinicii au reușit o victorie spectaculoasă în fața Faimoșilor, în jocul pentru provizii, cu scorul de 10 -4. Războinicii și Faimoșii se luptă pe traseu pentru premiul de 100.000 de euro. Dincolo de premiul oferit la final, concurenții primesc o sumă de bani pentru fiecare săptămână în care rezistă în jungla dominicană.

Carmen Grebenișan ar fi faimoasa care ar câștiga cei mai mulți bani la Survivor România 2023, cu 5.000 de euro pe săptămână. Și Vica Blochina câștigă mulți bani pentră ca a ales să participe la Survivor. Ea a dezvăluit că le-a cerut producătorilor emisiunii o sumă mare de bani pentru a renunța la luxul de acasă.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...