Elena Udrea, strigăt disperat din spatele gratiilor. Mesajul transmis de fostul ministru: „E ruleta rusească”

Stan Filon 24.08.2022, 15:42
Elena Udrea, strigăt disperat din spatele gratiilor. Mesajul transmis de fostul ministru: „E ruleta rusească”

Elena Udrea a criticat din nou justiția din România. Aflată după gratii, unde a ajuns după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute, fostul ministru al Turismului a început să descopere tot mai multe lucruri neplăcute, pe care însă deținuții de rând le suportă de zeci de ani. Fostul oficial și-a strigat din nou nemulțumirea prin intermediul unei postări pe Facebook, prin care trage un semnal de alarmă privind deciziile luate de justiția din țara noastră.

Elena Udrea, strigăt disperat din spatele gratiilor

Elena Udrea a postat un nou mesaj virulent la adresa justiției din România și la posibilele efecte pe care deciziile acesteia le poate avea. Fostul ministru a ajuns la concluzia că justiția este un fel de „ruletă rusească” și nimeni nu este în siguranță, fie că este sau nu vinovat, atunci când ajunge în fața judecătorilor.

„Așa cum am precizat, nerespectarea deciziei CCR în cazul Gala Bute de către chiar judecători ai celei mai înalte instante judecătorești din țară, ICCJ, a dus nu doar la arestarea mea ilegală și a dat tonul haosului din justiție. Astăzi s-a ajuns nu doar ca în zone diferite ale țării, Curțile de Apel sa aibă poziții diferite față de Constituție, unele respectând deciziile Curții Constituționale, altele nu, dar chiar și in interiorul aceleiași instante. Mai rău, in cazul meu, nu doar că aceeași instanță, ICCJ, a refuzat să aplice numai în Gala Bute, Decizia nr. 685/2018 și să rejudece dosarul, ci chiar aceeași judecători care o respectă în toate celelalte cazuri similare, la mine nu a ținut cont de ea.

Elena Udrea, strigat disperat din spatele gratiilor
Elena Udrea, strigat disperat din spatele gratiilor

„Nu mai există nicio predictibilitate a actului de justiție”

Și atunci, întrebarea este, ce justiție avem în România astăzi? E pe noroc, e ruleta ruseasca? E în funcție de persoană, a celui judecat sau a celui care judecă, judecătorul, sau in funcție de instanța de judecată? Nu mai există nicio predictibilitate a actului de justiție, iar consecințele nu sunt doar colapsul în care ne aflăm și subminarea statului de drept în tara noastră, ceea ce o face ușor de subordonat intereselor economice străine. Ci, concret are consecințe dramatice asupra vieților celor implicați, din încălcarea Deciziei CCR în Gala Bute, spre exemplu, niște oameni au ajuns ilegal în pușcărie, iar în cazul lui Rudel Obreja este vorba chiar de viață si moarte. Pentru că dacă el nu ar fi fost ilegal arestat pe 7 aprilie, odată cu mine, poate boala crâncenă nu i s-ar fi declanșat trei săptămâni mai târziu, sau, daca s-ar fi întâmplat totuși, ar fi avut posibilitatea sa o descopere și să se trateze imediat, nu după 4 luni”, a scris Elena Udrea.

Fostul ministru face un exercițiu de imaginație și spune unde s-ar putea ajunge în urma unor decizii luate la întâmplare de unii dintre judecători. Astfel, spune Udrea, s-ar putea să ne trezim că resursele naturale ale României sunt, de fapt, ale Germaniei, sau s-ar putea ajunge ca cuplurile gay să înfieze copii, însă vorbește și despre pandemia provocată și experimentele făcute pe oameni cu vaccinurile anti-covid.

 „Cobaii unor experimente cu noi vaccinuri și noi pandemii provocate”

„Astăzi încălcarea Constituției înseamnă “doar” ca niște oameni au fost băgați ilegal in pușcărie, mâine însă poate ca niște judecători vor decide împotriva Constituției și a Referendumului pentru familie, că un copil poate fi adoptat de un cuplu homosexual, că proprietatea privată este contrară intereselor UE, deci îți vor lua casa, că resursele naturale ale României aparțin de fapt Germaniei, așa cum deja o instanță a hotărât închiderea minelor de cărbuni și stoparea construirii unei Hidrocentrale din motive de lăcuste și cărăbuși care trebuie protejați.

Astăzi copilul meu creste fără mama, mâine poate copilul tău va fi determinat să își schimbe sexul la 8 ani, astăzi Rudel Obreja se luptă pentru viața lui, mâine poate ne vom lupta cu toții după ce vom fi fost cobaii unor experimente cu noi vaccinuri și noi pandemii provocate. Nu uitați, somnul națiunii naște monștrii!”, scrie Elena Udrea pe o rețea socială.

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...