Elena Udrea, primele declarații după întoarcerea din Costa Rica: “Nu vreau să o mai iau de la capăt!” – VIDEO

Elena Udrea a făcut, joi, primele declarații după întoarcerea din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului s-a prezentat la Curtea de Apel București, la unul dintre termenele procesului său.

Elena Udrea a avut prima apariție publică după întoarcerea în țară. Fostul ministru al Turismului a revenit recent din Costa Rica. Joi, la Curtea de Apel București, Elena Udrea a fost însoțită de avocatul său și de partenerul său de viață, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a stat de vorbă cu jurnaliștii, dar nu a dorit să răspundă la foarte multe întrebări.

Primele declarații ale Elenei Udrea după întoarcerea din Costa Rica

Elena Udrea a stat foarte puțin de vorbă cu jurnaliștii și nu a dorit să răspundă la toate întrebările.

”Dacă nu v-am spus nimic toată vara, nu aș vrea să spun acum. Sunt o mulțime de motive. Pe multe le știți. Să o iau de la capăt, cu ce s-a întâmplat, cine a fost (…) Nu aș mai vrea să fac lucrul acesta. Nu este nicio secretomanie. Nu vreau să o mai iau de la capăt cu toate subiectele, am alte lucruri de făcut, îmi este bine așa. Știe toată lumea de ce am plecat în Costa Rica. Știe toată lumea cine m-a judecat, ce s-a întâmplat. Eu cred că lucrurile sunt schimbate în totalitate în țara aceasta, inclusiv în justiție. Cred că lucrurile intră ușor ușor în legalitate. Nu vreau să mai răspund la astfel de întrebări, am responsabilități mult mai mari acum. Nu vreau să o mai iau de la capăt!”, a declarat Elena Udrea, la ieșirea din Curtea de Apel București.

La un moment dat, iubitul Elenei Udrea s-a apropiat de fostul ministru și i-a șoptit că trebuie să plece. Fostul ministru s-a conformat și, în ciuda insistențelor jurnaliștilor, nu a mai răspuns la nicio întrebare.

Elena Udrea a plecat în Costa Rica în urmă cu un an și jumătate chiar când era judecată în dosarul Gala Bute, în care procurorii o acuzau de fapte de corupție comise pe vremea când era ministru alTurismului.

În Costa Rica a ajuns și Alina Bica, fosta șefă a DIICOT și bună prietenă cu Elena Udrea. Ambele au fost, însă, arestate după ce au primit în țară condamnări definitive. Elena Udrea – șase ani în dosarul Gala Bute, iar Alina Bica – patru ani în dosarul în care a fost judecată alături de Adriean Videanu.

O decizie a Curții Constituționale referitoare la completurile de judecători care le-au condamnat a suspendat, însă, pedepsele primite. Cele două au fost eliberate din închisoare, iar procesul s-a reluat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI