Elena Udrea, mesaj tulburător din închisoare. „Cerurile s-au deschis azi pentru tine”

Anca Manolica 20.09.2022, 14:02
Elena Udrea, mesaj tulburător din închisoare. „Cerurile s-au deschis azi pentru tine”

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru Elena Udrea. Fiica ei împlinește patru ani, iar fostul ministru și-ar fi dorit din toată inima să iasă din închisoare pentru a putea sărbători ziua de naștere a micuței sale. Acest lucru nu a fost posibil, însă. Dar a ținut să îi transmită un mesaj emoționant de după gratii.

Elena Udrea, mesaj emoționant de ziua fiicei sale

Eva Maria, fiica Elenei Udrea şi a lui Adrian Alexandrov, a împlinit 4 ani, dar, din păcate, de această dată numai unul dintre părinţi i-a fost aproape la aniversare. Adrian Alexandrov a postat o fotografie cu fetița lor, împreună cu un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook a fostei blonde de la Cotroceni, în timp ce ea se află închisă la Penitenciarul Târgşor. Aceasta are de ispășit o pedeapsă de șase ani în dosarul Gala Bute.

Fostul politician s-a străduit să poată fi alături de fiica ei în această zi extrem de importantă, dar toate eforturile au fost în zadar. Elena Udrea nu a reușit să obțină permisia pentru a îi fi alături Evei și nici magistrații Înaltei Curți nu au pus-o în libertate.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea / foto: FB Elena Udrea
Eva Maria, fiica Elenei Udrea / foto: FB Elena Udrea

Fostul ministru pierde un moment foarte important din viața fetiței sale

Elena Udrea și-a dorit foarte mult să fie alături de fiica sa atunci când împlinește patru ani. Practic este prima dată când cele două nu sunt împreună într-o zi atât de importantă.

 „La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi.

Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea! Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine „până la infinitul, infinitului”. Să știi că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! (Mama).”, se arată în mesajul transmis de Elena Udrea, postat pe contul său de Facebook.

Micuța Eva Maria a venit pe lume în Costa Rica, la un spital american. După un an, Elena a adus-o în România, după ce Curtea Constituțională a decis că fusese condamnată de un complet de judecată constituit nelegal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...